CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Omul providential: ”Fara mine, statul de drept s-ar fi rupt”

7 comentarii / 6186 vizualizări / 19 noiembrie 2019

Candidatul prezidențial Klaus Iohannis a declarat în această seară, la dezbaterea organizată fără adversari, că el este salvatorul statului de drept din România, care s-a aflat în pericol de a se rupe.

„În afară de faptul că am alungat elefanții din ședința de Guvern, că am coborât în jeaca roșie între demonstranți, am retrimis legile justiției în Parlament, le-am trimis la CCR, am solicitat un punct de vedere de la Comisia de la Veneția și i-am rugat pe colegii mei în ultimele zile să facă o evaluare. Am reușit să anulez 70% din măsurile care ar fi compromis legile justiției. Sigur, nu sunt perfecte. Sunt în vigoare. La un moment dat am ajuns la punctul în care a trebuit să le promulg. Dar lucrurile nu se opresc aici. Lucrurile vor continua și după parlamentare, când sunt convins că vom avea o altă majoritate. Lucrurile le vom îndrepta. Fără falsă modestie, fără mine statul de drept din România s-ar fi rupt. Nu s-a rupt. A rămas în picioare. Lupta anticorupție continuă și mai mult am corectat în exterior imaginea catastrofală produsă de guvernele PSD” a spus el. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Presedintele securistilor, urmasi ai NKVD, fascist involuntar si incostient, marioneta lui Basescu, Sekuriciul Chel si Bestial, va fi realeas pentru definitiva distrugere a Romaniei. Unde fugim de acasa ?

    • Fugiti pe dreacu, cina va angajeaza pe voi bah prostovanilor. Unde mai vedeti voi pomana asta sa castigati la stat mai bine ca in privat? Vai de capetele voastre de asistati!

  2. Cand esti impotență singurul refugiu este politica! De ce? Dacă nu ai parte de sex normal, poti sa ii sexezi pe ceilalți! Pb nu e cu cei care sunt contra ci cu cei care acceptă asta! Cum se cheamă genul asta de om? Democrat?

  3. Cand esti impotent am vrut sa spun! Scuze, nu vreau sa dau apa la moara celor care au înghițit slobozul sterp al dansului!

  4. Oare de cit timp are nevoie majoritatea romanilor sa relalizeze ca acest jeg uman si retardat de Iohannis este rau bolnav la căpățînă?!

    • Dupa experienta cu Petrov, se pare ca 10 ani.

  5. […] cît tupeu, la un infractor,Cu fals și uz de fals, în fața unui inteligent popor!https://inpolitics.ro/omul-providential-fara-mine-statul-de-drept-s-ar-fi-rupt_18444163.html?fbclid=…12.100.Fost primar al Clujului: Klaus, cel mai antidemocratic Președinte,20.11.2019, al României […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998