CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

ONU arunca bomba: Vaccinarea obligatorie e inacceptabila

7 comentarii / 4690 vizualizări / 8 decembrie 2021

Țările care iau în considerare introducerea vaccinării obligatorii în lupta împotriva COVID-19 trebuie să se asigure că respectă drepturile omului, a declarat azi Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, subliniind că vaccinarea forțată nu e acceptabilă.

Vorbind la un seminar al Consiliului pentru Drepturile Omului printr-un mesaj video, Michelle Bachelet a avertizat că există considerații semnificative privind drepturile care trebuiau luate în considerare înainte de a se decide vaccinarea obligatorie.
Orice „decizie de vaccinare obligatorie trebuie să respecte principiile legalității, necesității, proporționalității și nediscriminării”, a spus ea

„În niciun caz oamenilor nu ar trebui să li se administreze forțat un vaccin.”

Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului a insistat că ”vaccinarea obligatorie ar trebui aplicată numai atunci când este necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică și ar trebui luată în considerare numai atunci când se constată că măsurile mai puțin intruzive, cum ar fi purtarea măștilor și distanțarea socială, nu au reușit să răspundă acestor nevoi de sănătate.”

Ea a subliniat, de asemenea, că, pentru ca vaccinarea obligatorie să fie acceptabilă, țările trebuie să se asigure că vaccinurile sunt cu adevărat disponibile și accesibile.

Bachelet a mai spus că „vaccinurile utilizate trebuie, de asemenea, să fie suficient de sigure și eficiente pentru a atinge obiectivele de sănătate publică”.
De asemenea, orice regim de vaccinare obligatorie trebuie să fie suficient de flexibil pentru a permite „excepții adecvate, cum ar fi cazurile în care vaccinarea este contraindicată din punct de vedere medical pentru o persoană”.

Bachelet a spus că ar fi adecvat să se restricționeze unele drepturi și libertăți, inclusiv condiționarea accesului la școli, spitale sau alte spații publice de vaccinare.
Dar injecțiile forțate nu au fost niciodată acceptabile, a spus ea, „chiar dacă refuzul unei persoane de a respecta o politică obligatorie de vaccinare poate atrage alte consecințe legale, inclusiv, de exemplu, amenzi corespunzătoare”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. AHAAAA….MIROASE A NURENBERG, A PUSCARIE PENTRU GRUP INFRACTIONAL INTERNATIONAL..A CRIMA ORGANIZATA LA NIVEL MONDIAL??!! O.N.U SI O.M.S AU FOST CREATE IN 1946 ANUL PROCESULUI DE LA NURENBERG….GERMANIA A DEZLANTUIT PRIMUL HOLOCAUST..SI ACUM TOT GERMANIA SI FRANTA INTAI ASUPRA ISRAELULUI….CINE UITA ISTORIA O VA RETRAI!!! EVREII SE PARE CA AU UITAT…DAR ALBERT BOURLA DE LA PFIZER E EVREU…PRIMA DATA SI-A INJECTAT POPORUL ISRAELIAN…APOI POPORUL GREC…IATA CA NU MAI PUTETI DA VINA PE VREUN HITLER. ACTUALII HITLERI VIN DIN POPORUL ALES…

 2. In fapt este limba sarpelui despicata in doua: onu spune ca otravirea nu trebuie sa fie fortata, insa mai spune ca oamenii pot fi pedepsiti „proportional” in numele „binelui chinez comun”… pana in 2023 trebuie marcata de bestie toata omenirea….

 3. Hai ca o scalda la greu… Imi lare rau, asta-i un comunicat serpesc. Adica spui ca vaccinarea fortata nu este acceptabila, dar zici ca pot fi normale sanctiuni legale, care chiar daca nu o cuprinde pe aia cea mai grava cu locul de munca, pt ca duduia risca penalul in acest, pt ca anularea dreptului la munca echivaleaza cu comndamnarea la moarte, chiar – niciunui criminal a 10 oameni nu i se poate refuza dreptul la munca!, dar imi tutruie despre sanctiuni ca amenzi (??), accesul in scoli, la servicii de sanatate in spitale etc…, chiar le da idei la astia! Ma miram eu tare ca cineva „de la onu” sa miste ceva in front in fata puscariei instaurate de administratia biden pe glob. Somn usor. Adica nu, vigilenta maxima!

 4. […] Bachelet a spus că ar fi adecvat să se restricționeze unele drepturi și libertăți, inclusiv condiționarea accesului la școli, spitale sau alte spații publice de vaccinare.Dar injecțiile forțate nu au fost niciodată acceptabile, a spus ea, „chiar dacă refuzul unei persoane de a respecta o politică obligatorie de vaccinare poate atrage alte consecințe legale, inclusiv, de exemplu, amenzi corespunzătoare”. (B.I.)Sursa: inpolitics.ro […]

 5. Pe scurt, vaccinul nu se administrează forțat (ar fi tortura), dar iti pot fi îngrădite/limitate numeroase drepturi ale omului dacă nu-l faci. Cand sistemul capitalist intra in degringolada, drepturile omului nu mai au caracter absolut. Adica ,,sunt un lux”, cum zicea o fosta ministra a justiției, care ne transmitea astfel ca statul de drept e doar o lozinca. Doamna dorea ,,o tara ca afara”.

 6. Luând raportările din Elvetia de efecte adverse grave (spitalizare si deces) și împărțind la numărul de vaccinați cu cel puțin o doză putem observa un fenomen de creștere a frecvenței apariției acestor efecte, cel mai probabil datorat și boosterelor.

  3630 din 5,853 mil => 1 din 1600 vaccinati 23 nov 2021
  3396 din 5,750 mil => 1 din 1700 vaccinati
  2978 din 5,646 mil => 1 din 1900 vaccinati
  2601 din 5,430 mil => 1 din 2100 vaccinati
  2161 din 5,020 mil => 1 din 2300 vaccinati
  1838 din 4,765 mil => 1 din 2600 vaccinati 10 aug 2021

  swissmedic.ch covid-19-vaccines-safety-updat e9

  Poate părea mult pentru unii, puțin pentru alții. Merită să le punem în paralel cu niște sporturi extreme.

  „Results: During an 11-year period, a total of 20,850 jumps (median, 1,959; range, 400-3,000) resulted in 9 fatal (0.04% of all jumps; 1 in every 2,317 jumps) and 82 nonfatal accidents (0.4% of all jumps; 1 in every 254 jumps).

  Conclusion: BASE jumping appears to hold a five- to eightfold increased risk of injury or death compared with that of skydiving.”

  Accidentele grave ce au survenit în urma saltului cu parașuta de pe masivul Kjerag apar cu o frecventa de 1 din 250 de săritori probabil experti. In timp ce saltul cu parașuta clasic, de la o înălțime mai mare, este de 5-8 ori mai sigur, ceea ce l-ar aduce în zona de risc a vaccinărilor mRNA.

 7. Daca vaccinarea obligatorie are ca pedeapsa pentru nesupunere o amenda, atunci sa vedem cat costa amenda pentru fumat. 10 lei pentru fiecare pachet de tigari reprezinta accize (nu includem TVA).
  O amenda de 50 de lei pe luna este proportionala, daca ar fi sa o comparam cu fumatul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998