CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Operațiunea ”Morar a fost sluga lui Băsescu” duduie din toate dedesubturile

1 comentariu / 2481 vizualizări / 24 martie 2016

Duminică, 20 martie 2016, am comentat pe cristoiublog.ro, dezvăluirile făcute de Codruța Kovesi în ultimele sale patru interviuri despre cum a ținut în sertare DNA-ul lui Daniel Morar dosare grele de corupție.
Mi-era limpede, ca unul dintre cei care știe că sub steagul așa zisei Lupte împotriva corupției, grupuri politico-mafiote au pornit un Război ca al clanurilor din Cosa Nostra prin intermediul Justiției și Presei, că propozițiile Codruței Kovesi nu se refereau la neglijență în serviciu, ci la, vezi Doamne! complicitate între Daniel Morar și Traian Băsescu pentru ascunderea unor dosare incomode.

Încheiam textul cu următoarea profeție:
„Să mai spună Codruța Kovesi că nu l-a vizat pe Daniel Morar. Și e doar începutul în cazul lui Daniel Morar!”

N-au trecut decît patru zile și profeția mi s-a îndeplinit.
Joi, 24 martie 2016, a fost depus la DNA un Denunț menit a dovedi că Daniel Morar, la ordinul lui Traian Băsescu, a închis un Dosar de-al lui Crin Antonescu.

În România, profesia de prostituată nu-i trecută în nomenclatorul meseriilor.
Denunțul, făcut de un tip al cărui nume îmi scapă, deoarece e prea lung ca să fac eu efortul inutil de a- l memora, anunță ascensiunea unei noi profesii, ca și cea de prostituată, încă netrecută în nomenclator:
Cea de turnător.
La fel de veche ca și cea de prostituată, profesia de turnător la DNA, amintind de cea de turnător la fosta Securitate, se bucură în România de azi de o recunoaștere spectaculoasă.

După depunere, Denunțul a fost dat publicității, potrivit indicațiilor primite de la păpușarii care folosesc noua păpușă gonflabilă pînă cînd aceasta se va uza. Atunci, păpușarii îl vor chema la DNA și pe turnător, între timp acestuia găsindu-se un înlocuitor dispus să se facă de rahat în schimbul cine știe ce alviță dată să fie suptă.

E suficient să-l citești ca să te întrebi:
A cui operă din Grupările politico-mafiote e și Operațiunea asta?
Documentul lovește dintr-un foc pe :
Daniel Morar, pe Traian Băsescu și pe Crin Antonescu.
Documentul lovește însă și clasa politică.

Din el înțelegem că noi, ăștia de suntem civili, trebuie să înțelegem că războaiele dintre liderii politici sunt doar de ochii proștilor.
Păi, dacă și adversari precum Traian Băsescu și Crin Antonescu se ajutau cînd era vorba de Corupție, ce să mai spunem de cei care se confruntă azi politic?!

Concluzia e limpede:
În țara asta nu trebuie să ai încredere în nimeni. Nici în politicieni, nici în jurnaliști, nici în oameni de afaceri, nici măcar în călugări ascetici.

Vorba Alinei Petre, fostă Măgureanu, toți e ticăloși!
Singurii în care trebuie să avem încredere sunt sergenții majori. (Ion Cristoiu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. cristoiu e disperat ca seful sau basescu e pasibil de puscarie

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998