CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Opozitia, de partea lui Ponta in chestiunea scaderii CAS

0 comentarii / 1514 vizualizări / 15 august 2014

Scăderea contribuțiilor de asigurări sociale la angajator este o măsură care poate echilibra economia românească, susțin reprezentanții Alianței Creștin-Liberale.

Aceștia îi reproșează președintelui Traian Băsescu faptul că, în declarațiile de joi seară, a acuzat partidele de comportament electoral, în timp ce el însuși „își păstorește propriul partid în alegeri și exprimă public opțiuni de vot”.

Reprezentanții ACL consideră că și eliminarea taxelor suplimentare poate relansa economia — taxa pe stâlp, acciza la combustibili, etc.

„Atât PNL, cât și PDL au militat activ pentru eliminarea lor, în timp ce președintele Băsescu susținea, cu numai câteva luni în urmă, că taxa pe stâlp este bună. Principiile economice fundamentale ale dreptei au fost întotdeauna relaxarea fiscală și stimularea economică pentru o mai bună colectare. CAS realizează exact această relaxare. Chiar și domnul președinte admite că suprataxarea a frânat economia României. Fiind, însă, implicat într-o competiție electorală la care participă prin candidații partidului său, PMP, președintele probabil că a uitat. Este o dovadă de și mai mare mare ipocrizie să ataci singurul front rămas în calea PSD și să-l acuzi de populism electoral”, precizează, conform Agerpres, ACL în comunicat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998