CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Opozitia introduce motiune de cenzura inaintea prezidentialelor

2 comentarii / 3337 vizualizări / 12 septembrie 2014

Alianța Creștin-Liberală (ACL) a depus, azi, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată „Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriți fraudarea alegerilor de PSD”, a anunțat copreședintele ACL, Klaus Iohannis.

„Astăzi a fost depusă moțiunea de cenzură ”Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriți fraudarea alegerilor de PSD”, a declarat Iohannis, într-o conferință de presă comună cu președintele PDL, Vasile Blaga. El a arătat că moțiunea este împotriva „abuzurilor repetate ale Guvernului Ponta” și a fost inițiată de 171 de parlamentari. Potrivit lui Iohannis, citat de Agerpres, moțiunea vizează OUG 45/2014 care modifică alegerea președintelui României și OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Quid prodest?
    VICTOR PONTA, PE FONDUL DEZBINĂRII DREPTEI ŞI ACŢIUNILOR SMINTITE ALE BĂTRÂNULUI SMINTIT DE PUTERE ŞI AVERE, ESTE POSIBIL SĂ CÂŞTIGE ÎN PRIMUL TUR!

    După 10 ani de sminteală băsistă, românii urăsc băsismul. Dacă nu credeţi mergeţi în ţară. Există o furie mocnită împotriva acestui nemernic tiran care s-a vrut a fi un al doilea Ceauşescu al României!

    Băsescu trebuie stârpit politic!
    Băsismul trebuie eradicat!

  2. Asa, Diacone.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998