CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban, atacuri dure la premierul Ciuca: Neobrazat, parvenit si indecent

3 comentarii / 1913 vizualizări / 3 mai 2022

”Cine vorbește de funie în casa spânzuratului? Cine credeți că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertății presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul. Cel care a beneficiat de instrumentarea unei operații ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat. Cel care a fost cauza unei operațiuni de compromitere a unui jurnalist independent, Emilia Șercan, doar pentru faptul că a îndraznit să scoată la iveală acuzația de plagiat și să ceară verificarea tezei de doctorat a premierului.
Îndrăznește să vorbească de libertatea presei șeful unui guvern care a pregătit pe șestache elaborarea unui act normativ care să instituie cenzura inclusiv pe online. Are neobrăzarea să se refere la libertatea presei produsul guvernamental al unei monstruoase coaliții, care a apelează la toate instrumentele posibile pentru a bloca în mass- media orice voce critică a opoziției politice sau a opoziției din societate.
Puțină decență, domnule Ciucă. Sunteți ultimul care aveți îndreptățirea de a spune ceva pe tema libertății presei. Sub masca bonomă, în spatele fardului de timiditate și modestie, afișate cu prea multă ostentație, se ascunde o poftă enormă de parvenire, o plăcere ieșită din comun de deținere a puterii. Și capacitatea de a comite sau de a accepta ca alții să comită orice încălcare a libertății de exprimare.
Încercați să îi păcăliți pe alții. Pe mine nu aveți cum, pentru că am învățat să vă cunosc” scrie fostul premier Ludovic Orban la adresa actualului premier, pe Facebook. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Trebuie stranse discursurile astea, luarile de pozitie, demascarile lor de catre ai lor si „in doua temniti large/cu de-a sila sa-i aduni”, ca , iar, solutia vine de la Eminescu, mai concret, triate – ce-i de penal, la procurori, ca tot zac cu curul pe dosare, apud Faraoanca, iar restul – campanie electorala pentru un partid care demonstreaza ca „asa nu!” e lozinca lui electorala…in epoca Iohanis, PNL-ul a devenit 3 in unul – si putere si opozitie si institutii si oengistica…vai de noi!

  2. ..Ludovik, ti o priit „tavalitul / tranteala” la care te au supus sefii (dulapu’ si „altii scumpi la vedere”). Ai inceput sa vorbesti pe sleau. Dar acuma ai o problema de credibilitate, lumea o ramas cu odele pe care le recitai tu, in sedintele pnl, alea la care faceati statuie din „bolovan”..

  3. Intarita-i drace !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998