CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban, audiat la DNA după plingerea lui Catarama

1 comentariu / 1855 vizualizări / 20 septembrie 2018

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat azi la sediul DNA, în calitate de martor, după sesizarea făcută de Viorel Cataramă, care a contestat decizia de excludere a sa din partid şi a sesizat mai multe nereguli.

„Am fost chemat în calitate de martor, privitor la o plângere depusă de Viorel Cataramă. Dacă domnul Cataramă crede că îşi poate rezolva situaţia în partid apelând la DNA e problema lui. Constestă decizia de excludere”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Întrebat de ce a luat decizie de excludere a lui Cataramă, liderul PNL a răspuns: „Aşa pentru că vreo patru luni de zile a atacat sistematic partidul, pe mine, deciziile partidului. Excluderea s-a făcut prin vot secret, conform statutului. Cu siguranţă că se referă şi la mine (plângerea- n.r.) Mi se pare curios să fiu chemat la DNA ca urmare a sesizărilor făcute de un om care zice că e membru al PNL. Când am făcut sesizări la Parchet am făcut împotriva PSD, preşedinţilor PSD. De altfel, unul dintre atacturile ale lui Viorel Cataramă e că am depus plângere împotriva lui Dragnea şi Dăncilă. Acesta a fost temeiul. Nu văd absolut niciun motiv pentru depunerea unei sesizări. Nu pot să vă spun elemente din dosar, dar nu am niciun fel de motiv de îngrijorare”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Parodie!.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998