CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban catre delegati : ”Mi-e drag Crin, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL”

0 comentarii / 1415 vizualizări / 5 martie 2010

Prim-vicepreşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, Zi, la Congres, că îi este drag Crin Antonescu, dar mai drag îi este PNL, menţionând că nu crede că unitatea şi coeziunea partidului pot fi realizate în jurul „iubitului conducător” şi precizând, conform Mediafax, că în cazul votului pe listă el va pierde.

„Mi-e drag domnul Antonescu. Cunoaşteţi vorba aceea: «Mi-e drag Aristotel sau Platon, dar mai drag mi-e adevărul»?”, a spus Ludovin Orban.

Liderul PNL a fost întrerup de Crin Antonescu, acesta precizând că este vorba despre Platon. „Platon, Platon”, a intervenit Antonescu, Orban spunându-i că nu a spus din greşeală Aristotel, lucru care l-a determinat pe actualul preşedinte să spună: „Ziceam că nu e treaba noastră, noi doi şi ei doi”.

„Mi-e drag Crin Antonescu, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL. Mi-e dragă coeziunea şi unitatea PNL, dar sincer nu cred că ea se poate realiza în jurul iubitului conducător, de conducători uniţi în cuget şi simţiri. Unitatea nu se poate realiza decât prin libertate, prin acordarea drepturilor fundamentale fiecărui membru al PNL şi prin înţelegerea faptului că interesul PNL este mai important decât interesele personale”, a continuat Orban.

Liberalul a încheiat prin a le spune delegaţilor că, dacă vor alege votul pe liste, el va pierde.

În finalul discursului, Orban a ţinut să îl critice pe Antonescu indirect pentru modul în care conduce partidul, fără a face sacrificii, nefiind prezent zi şi noapte la conducerea PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998