CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Orban: ”Ciolos si Iohannis vor raspunde pentru favorizarea PSD in alegeri”

1 comentariu / 2586 vizualizări / 20 ianuarie 2016

”Interesanta strategia PSD. Se fac ca sprijina guvernul in Parlament, protejandu-si cohortele de politruci plantati in administratie in guvernarea Ponta ( secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii si autoritati, manageri de companii, secretari generali si secretari generali adjuncti, directori generali si directori, prefecti si subrefecti, sefi de deconcentrate ) cu amenintarea depunerii unei motiuni de cenzura. Pastreaza, de asemenea, monopolul absolut al alocarii de bani pentru investitii catre localitati, favorizand primarii PSD in pregatirea alegerilor locale. Iar in timpul acesta, desi ei sunt practic la putere, televiziunile aflate sub influenta lor toaca guvernul de dimineata pana seara, dand vina pe Johannis si PNL pentru toate greselile, reale sau inventate, ale executivului.In ritmul asta, in cateva luni, imaginea guvernului va fi facuta tandari, cu consecinte evidente asupara imaginii PNL (care, desi in realitate nu are niciun om in guvernare, este perceput ca fiind responsabil de activitatea guvernului ), iar PSD va organiza practic alegerile prin miile de pesedisti mentinuti in pozitii cheie, cu consecinte evidete asupra „corectitudinii” procesului electoral.Daca Dacian Ciolos, si, mai ales, girantul sau, Klaus Johannis, nu inteleg aceasta strategie diabolica a PSD si nu o contracareaza, vor raspunde pentru consecintele ei nefaste” scrie liberalul Ludovic Orban, pe Facebook. (B.I.)

 

UPDATE- Ulterior, liberalul a adăugat un comentariu suplimentar postării sale, despre Klaus Iohannis: ”A fost ales presedinte al Romaniei din pozitia de presedinte al PNL. Ar trebui sa aiba legaturi puternice cu PNL. Si daca mai vrea sa candideze pentru un nou mandat, va avea nevoie de PNL. Ca doar nu o sa- l sprijine PSD”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Te inseli, bai, Ludovic ! Johannis e presedintele Binomului, ca si PNL, de altfel, partid al Binomului sau Trinomului, cum vrei.. Si tu, Ludovic, esti dintotdeauna al Binomului. Ca si fratele tau, puiutzule ! A se slabi cu democratia ca esti prea de tot smecher… Ai facut bani buni la Ministerul Transporturilor ? Te acopera Binomul, ipocritule ? Faci parte dintr-o BANDA de infractori, nenicule ! Ma scirbesti…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998