CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Orban da cu pietre in statuia lui Brukenthal: Nu ne trebuie guvernatori numiti din alta parte

3 comentarii / 3488 vizualizări / 13 septembrie 2021

PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci ales de membri, a declarat azi, la Alexandria, Ludovic Orban, care sugerează și că primarii partidului sunt amenințați că nu vor avea acces la resursele guvernamentale „dacă nu sprijină un anumit candidat”, respectiv pe Florin Cîțu.

„V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de coducere de tractor? Eu nu m-aș sui, vă spun sincer. L-am văzut pe președinte că a fost la un eveniment de amplasare a statuii lui <La mulți ani, von Brukenthal>, Samuel von Brukenthal. Știți, Samuel von Brukenhtal a fost guvernator numit de la Viena pe Transilvania. Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte ales de membrii PNL, pentru că numai așa va putea să conducă cu adevărat conform voinței bazei partidului și conform a ceea ce este firesc și de bun simț, să țină cont de nevoile fiecărei filiale, de nevoile fiecărui primar”, a spus, conform Mediafax, Ludovic Orban

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. @ Ce opinii aveți și despre faptul că institutele românești de cercetare medicală nu au oferit decât un supliment nutritiv pentru combaterea COVID, și acela în cantități mici, ?

  2. Dar cand sareai si intrebai cine e generaluuuul, nu stiai acest lucru, ca Romania nu are nevoie de guvernatori/slugi numiti din alta parte? Acum cand ti-a ajuns cutitul la os, ti-ai adus aminte?

  3. […] „V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de conducere de tractor? Eu nu m-aș sui, vă spun sincer. L-am văzut pe președinte că a fost la un eveniment de amplasare a statuii lui <La mulți ani, von Brukenthal>, Samuel von Brukenthal. Știți, Samuel von Brukenhtal a fost guvernator numit de la Viena pe Transilvania. Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte ales de membrii PNL, pentru că numai așa va putea să conducă cu adevărat conform voinței bazei partidului și conform a ceea ce este firesc și de bun simț, să țină cont de nevoile fiecărei filiale, de nevoile fiecărui primar”, a spus, conform Mediafax, Ludovic Orban, informează inpolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998