CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Orban: ”Daca Ciuca nu-si da demisia, trebuie sa i-o solicite Iohannis!”

5 comentarii / 2229 vizualizări / 18 ianuarie 2022

”Ciucă este premier pentru că așa a vrut Iohannis. Dacă în urma acuzației de plagiat Ciucă nu-și dă demisia de bună-voie, cel care trebuie să-i solicite demisia este chiar Iohannis. Asta cu atât mai mult cu cât Iohannis s-a arătat intransigent față de plagiat” scrie fostul premier Ludovic Orban pe Facebook. (De menționat că postarea e anterioară reacției prezidențiale).

”Plagiatul reprezintă furt intelectual și este inacceptabil ca, în fața unor probe concludente, persoanele acuzate să nu facă un pas în spate, după cum se întâmplă în democrații consolidate. Pentru a progresa ca societate, instituțiile abilitate trebuie să-i sancționeze drastic pe cei care își însușesc ilicit munca intelectuală a celorlalți, dar și pe aceia care facilitează acest lucru”.
Asta declara președintele Iohannis astă-vară. Astăzi a tăcut mâlc!
Despre ce ”Românie Educată” poate să mai vorbească Iohannis dacă va închide ochii și nu va reacționa în niciun fel la aceste serioase acuzații care afectează inclusiv imaginea externă a României, ținând cont de ceea ce susținea la prezentarea proiectului România Educată:
„La noi hoții s-au cocoțat în vârful statului și acest lucru a fost posibil și datorită toleranței prea mari a societății și a mediului universitar față de plagiat. Fiindcă plagiatul este o formă de hoție”.
De la conducerea PNL nu mă aștept la nicio reacție. Cât despre PSD, e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului” mai scrie Orban. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Lucovide taci dreaqului don gura ca apar stenograme cu găoaza ta și te baga discipolii Codruței la brutarie! Iar un muzicant ca tine nu are ce cauta acolo!

 2. Lucovide, Ciuca e al armatei si al americanilor, ca nu degeaba s-a deplasat pina la Bucuresti ala de la pentagon, sa-l puna in scaun.
  Tu, Lucovide, esti al securistului de tata al tau si praful se va alege de tine !!!
  Pe linga tine, Ciuca e un zeu !

 3. ..si pe tine Orban te o pus prim ministru, dulapu’. O gresit grav, ca nu aveai tu caciula de asa ceva. Oricum ai lua-o, tot n o scoti la capat. Ca si subinginer nu puteai sa aspiri la studii doctorale. Oricum esti istorie (din fericire), aranjeaza ti cu Grinda ceva acolo la el in Vrancea, paharnic ti s ar potrivi.

 4. aici era vorba de ciuca orban a primit ce a avut de primit [va e rusine cu ciuca]

 5. Sica, in 2014 nimeni nu-i iubea mai mult ca tine pe generalii care faceau mai mult atunci cind taceau decit cind baseau (Ghiorlanis).
  De ce nu-ti mai plac generalii care faceau mai putin atunci cind plagiau doctorate si batalii in Irak decit acum cind, la rindul lor, basesc ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998