CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban: ”Demisionez de la sefia Camerei daca pierd la congres”

1 comentariu / 2086 vizualizări / 9 august 2021

”Dacă pierd alegerile de la congresul din 25 septembrie, îmi voi da demisia imediat de la șefia Camerei Deputaților” a anunțat în această seară, la Digi 24, Ludovic Orban.

El a adăugat că un gest similar ar trebui să facă și Florin Cîțu, demisionînd de la șefia guvernului dacă pierde șefia partidului: ”E o chestiune de onoare! Eu, dacă pierd alegerile, îmi scriu înainte de 25 septembrie demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Asta este o chestiune de legitimitate democratică. Dacă un premier care candidează la funcţia de preşedinte al PNL, ce autoritate şi ce legitimitate mai are să exercite funcţia respectivă în condiţiile în care partidul nu-l mai sprijină? Cine îl mai ascultă? Acum, vă spun sincer că asta e o chestiune de legitimitate într-o democraţie: un om, ca să poată să exercite o funcţie de o asemenea importanţă în stat, trebuie să aibă legitimitate, trebuie să aibă o autoritate, care este construită. Păi tu, dacă pierzi în interiorul propriului partid care te-a susţinut pentru poziţia de prim-ministru…”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Cine vorbeste despre ” onoare ” , Ludovic Orban ??? Sa fim seriosi , unde-a vazut el vreodata in acesti treizeci de ani de la 1990 incoace , onoare la politicienii romani ?! Oroare da insa , asta-i totusi altceva .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998