CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Orban, despre excluderea lui Buzatu din PSD: ”Nu că lua șpagă, ci că a fost prins cînd lua șpagă”

7 comentarii / 1758 vizualizări / 25 septembrie 2023

”Să nu cumva să cădeți în greșeala de a crede că Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD pentru că era corupt. Nu. Pesediștii l-au dat afară pe Buzatu nu pentru că lua șpagă, ci pentru că a fost prins că lua șpagă.
Toată suflarea pesedistă știa de acest secret al lui Polichinelle despre baronul de Vaslui, că era recidivist în materie de parandărături. Cu toate acestea, l-au susținut fără crâcnire, atât pe el cât și pe neamurile și apropriații lui, ba chiar se și mândreau cu el.
Pentru că PSD suferă de o boală incurabilă: cleptomania. Și singurul remediu ca să îi oprești din furat este să îi decuplezi de banul public, adică să îi împiedici să mai ajungă la putere” scrie pe Facebook fostul premier liberal Ludovic Orban. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Organ, nu scapi de pușcărie!! Când se va amorsa scandalulcelor 290 milioane de euro pe care le-ai dat ILEGAL fraților Micula când erai premier – bani cu care au fugit în Elveția, vei fi săltat cu cătușe, la televizor!! Ce zici? Mai guiți ceva?!

  2. 10 ani de dictatură Muiannis+PNL = datorii de peste 150 de miliarde euro!!! Peneleprele nuvor în ruptul capului să spună pe ce s-au dus banii! Asta vafi cea mai mare problemă a lor, în anul viitor, când vor fi 3 rânduri de alegeri. PNL se va face praf (se rupe-n 3) și vor mai ajunge la guvernare peste 150 de ani!…Căcîțu a fost teleghidat de unul din foștii ofițeri de Securitate, înșurubat la BNR, la ordinul CIA. Misunea lui a fost să îngroape România în datorii. Ceea ce i-a reușit din plin. Dar vine și ziua răsplățiii!

  3. Ai uitat cind s-a deschis geamantanul cu bani pe holurile ministerului. Poți fi numit canalie,dacă nu ai fi jalnic.

  4. Pușcăria plânge după el de vreo 10 ani.

  5. „excluderea …Nu că lua șpagă, ci că a fost prins cînd lua șpagă”

    -e urat ca toata lumea sa stie CAT e shpaga….10%??????

  6. Cine vorbeste? Angajat la privat ca nu avea din ce sa traiasca.Hai sictir(tradus: sa te ia dracu).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998