CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Orban despre soarta PNL: ”Suntem in ceasul al doisprezecelea”

3 comentarii / 2179 vizualizări / 20 decembrie 2016

”Suntem in ceasul al doisprezecelea. Soarta Partidului National Liberal este in mainile fiecarui membru al PNL, Ora exacta nu mai vine de la Bucuresti sau de la judet. A venit pana astazi si am patit ce am patit. Fiecare membru PNL, din orice organizatie locala are datoria sa se implice in reconstructia PNL” scrie fostul ministru liberal Ludovic Orban pe Facebook.

”Sa contribuie la alegerea unor lideri locali de caracter, respectati si credibili, reprezentativi pentru PNL si care sa faca auzita vocea fiecarei organizatii locale la nivel judetean si national. Sa vina cu idei, solutii, proiecte de reconstructie. Sa delege la conferintele judetene si la Conventia Nationala reprezentanti care sa le poarte vointa reala si care sa nu se lase influentati, intimidati, deturnati de diferiti sefi neperformanti care vor sa se perpetueze nemeritat in pozitiile de conducere si care sa aiba curajul sa spuna adevarul si sa voteze acei lideri care au calitaile necesare pentru a relansa partidul.

Nu mai fiti tacuti! Nu mai fiti pasivi! Nu va mai lasati mintiti sau manipulati! Invingeti-va teama. Salvati Partidul National Liberal, pentru ca numai voi mai puteti face asta !” mai afirmă liberalul (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. In fiecare seara spune altceva, depinde cat bea …

  2. Cineeeee va fi ceeeel caaaare va ssssalva partidul perdantilor?

  3. SUNTETI IN CEASUL DIN URMA ! VETI DISPARE CA SI PNTCD…CU AJUTORUL PDL….SA VA FIE RUSINE !!!
    V-ATI BATUT JOC DE UN SIMBOL AL ROMANIEI MODERNE….BRATIENII SE VOR RASUCI IN MORMANT!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998