CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban face marele anunt: Alegeri in decembrie chiar si la 10.000 de infectari pe zi

2 comentarii / 3880 vizualizări / 2 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat azi, într-un interviu pentru Europa Liberă, că alegerile de pe 6 decembrie rămîn bătute în cuie chiar dacă se vor înregistra și cîte 10.000 de infectări pe zi. Totodată, șeful guvernului ia în calcul varianta adoptării bugetului de stat pe 2021 prin asumarea răspunderii, la fel ca anul trecut.

”Garantați că vom avea alegeri pe 6 decembrie indiferent dacă vom ajunge la 10.000 de cazuri de infectări pe zi?” a sunat întrebarea E.L., la care răspunsul premierului a venit prompt:

”Dacă se respectă regulile. Campania … Candidații să poarte mască, să păstreze distanța fizică. În ziua votului… nu au fost probleme în ziua votului. Probleme au fost cu petrecerile după câștigarea alegerilor. Dacă se respectă regulile, alegerile în sine nu reprezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului. De ce să nu vină oamenii la vot, nu sunt pericole. E ca și cum s-ar duce la farmacie să își cumpere ceva sau la supermarket, dacă se respectă regulile.”

Întrebat, totodată, dacă bugetul de stat va fi trecut tot prin angajarea răspunderii Guvernului, Ludovic Orban răspunde: Vom încerca(s.n.) să îl trecem în Parlament între Crăciun și Anul Nou, prin dezbatere parlamentară. Obiectivul nostru după ce vom câștiga alegerile este să adoptăm bugetul până la 31 decembrie.” (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Oamenii poarta masca , nu de frica bolii ci de teama gorilelor lui Vela, Orban si Iohannis, gorile care ii vaneaza pentru a le lua si putinii bani ce le asigura supravietuirea. Dar masca nu a redus infectarea oamenilor, dimpotriva sars/covi-19 s-a extins la mii de oameni ceea ce inseamna ca purtarea mastii este inutila .Alte masuri de combaterii a pandemieiie, asasinii PNL/Orban nu au luat si nu vor lua niciodata deoarece in primitivissmul lor nu stiu nimic despre imunitatea in fata oricarei boli. Dimpotriva PNL/Orban face orice ca oamenii sa cada prada pandemieie,deoarece nivelul decent de trai nu mai exista in tara, batrinilor li s-au furat pensiile, copiilor alocatiile ,politca sociala atarii este distrusa total cu un unic scop , ca sa fie asaisnati, in numele coronavirusului cat mai multi romanisia stfel de langa desertificarea tarii ordonata d enazistul Klaus Iohannis sa sa adauge su decimarea romanilor. Fara popor Romania vedine prada in man a compliclor nemti, austrieci, olandezi .

    • Imunitate la COVID nu au decât infectații COVID19, până la 150 zile, dacă mai au atâtea zile.

      Guvernul SRI se face vinovat de genocid, dar vă prindeți voi în timp.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998