CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Orban, in faza de delir: ”Putem cistiga alegerile din primul tur”

12 comentarii / 4266 vizualizări / 31 octombrie 2019

PNL poate câştiga alegerile prezidenţiale încă din primul tur, la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, a declarat, azi, la Târgovişte, preşedintele PNL, premierul desemnat, Ludovic Orban, conform Agerpres.

„În 2014, Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi le-a câştigat fără drept de apel în turul II. Vă cer ca în 2019 să câştigăm alegerile din primul tur, putem fără nicio problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni. Vă garantez că avem această capacitate de a le câştiga chiar la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, atât datorită faptului că preşedintele Iohannis este singurul candidat la Preşedinţie care are statura necesară, experienţa necesară şi capacitatea de a transforma în bine România, cât şi datorită organizaţiei extraordinare a PNL de aici şi care sunt convins că se va bate cu toată tăria pentru a câştiga alegerile în fiecare localitate”, a afirmat Ludovic Orban. Preşedintele PNL se află la Târgovişte alături de Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidenţiale, şi mai mulţi lideri ai partidului.
Potrivit Constituției, pentru a cîștiga alegerile din primul tur, un candidat trebuie să obțină jumătate plus unu din voturile tuturor alegătorilor din listele electorale, adică cca. 9,5 milioane de voturi. La primul tur al alegerilor din 2014, prezența la vot a fost de 9.485.371 persoane, ceea ce înseamnă că la o prezență similară, Iohannis ar fi obligat să ia absolut toate voturile exprimate.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Pentru a se compromite total, Iohannis si PNL trebuie lasati sa preia intreaga putere. Totul, de la comuna la functia suprema, asa cum s-a intamplat cu Emil Constantinescu si PNT-CD in 1996.

 2. Spitalul 9 trebuie sa se pregateasca din timp pentru a-i primi pe astia !!!

 3. Cu Iohannis, istoria se repeta pentru ca nu a inteles nimic din esecurile altora ca el.
  Sa rememoram: in 2007, la primul referendum, Basescu devenise un fel de Dumnezeu cu reactie al natiunii, devenind, prin 2009, stapanul absolut al Romaniei. Datorita demagogiei (exemplu; „Sa traiti, bine!”, in campania electorala, dupa care a taiat salariile cu 25% in viata reala), a incompetentei si a coruptie regimului sau, a urmat prabusirea in penibil a „eroului” de carton, care a culminat cu arestarea si condamnarea membrilor familiei sale pentru fapte de coruptie. Simbolic, prin 2012, s-a intamplat ceia ce merita, a fost scuipat in gura de un descreierat asemenea lui.

 4. Sa presupunem ca avem 3 milioane de voturi manevrate din culise. Ce facem? Ne facem ca avem un val de votanti care, chipurile, vor sa economiseasca cheltuielile cu turul II.

 5. Tocmai am aflat ca L. Orban lucreaza la cabinetul de avocatura al lui Doru Traila, deci omu’ da consultatii juridice, desi e inginer. De ce n-ar avea si abilitati prospective? Ludovicul trebuie ca are multiple resurse intelectuale si caracteriale daca a fost capabil sa fie cuvantatorul Iohannisului vreme de cinci ani. Orice ar zice BTI, Ludovicul nu trebuie subestimat.

 6. Ce dement este acest Sica!
  Asta vrea sa fie Prim-Ministru al Romaniei!
  N-ajunge ca un retardat si jeg uman este presedinte?! Cu ce or fi pacatuit romanii?

  • Themega, , Jegul subuman Klaus Iohannis nu ar mai ocupa Presedentia tarii daca nu ar exista progenitura criminalului securist Imre Orban, .

   • @Livia: Ma corectez: Jegul „subuman” Iohannis!

 7. Riscul de a pierde contactul cu realitatea este foarte mare pentru orice persoana ajunsa intr-o functie mare in statul roman. La Orban, acesta este in procent de 99.99 % !!!

 8. ” Vo, castiga” apune inculpatul Ludovic Orban. oare cui se adreseaza asasinilor securiattii lui taica-sau masecarul securist din Brasov? Cum poate sa se antepronunte, semn ca are dispret total pentru un drept fundamental al omului, acela dea a-sialege con ducatorii liber si neterorizat de infractori.,

 9. Pentru Ludovic Orban, jegul subuman, nazistul traficant de fiin te umane, Klaus Iohannis nu ar fi ajuns sa ocupe fraudulos Palatul Cotroceni daca nu ar fi existat condamnatul Frunzacerde Sorin care sa fure voturi pentru Iohannis.https://www.stiripesurse.ro/sorin-frunzaverde-condamnat-definitiv-in-dosarul-voturi-pentru-iohannis_1135599.html

 10. Cu ajutorul Sekuritatii, puiul de sekurist Orban Ludovic poate cistiga orice…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998