CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Orban – întrebarea pe care puțini lideri au curajul să o pună: ”Unde au dispărut banii UE?”

19 comentarii / 4686 vizualizări / 29 iunie 2023

„Uniunea Europeană a fost adusă în pragul falimentului. Vrem să aflăm cine sunt responsabilii!” – a declarat azi prim-ministrul ungar Viktor Orban pe pagina sa de socializare, relatează agenția Hirado.hu. UE vrea alte 50 de miliarde de euro pentru Ucraina, dar nu e în sttare să dea socoteală de banii cheltuit pînă acum, a mai spus Orban.

Într-o înregistrare video publicată în cadrul postării, Viktor Orbán a spus că în curând va începe la Bruxelles summit-ul liderilor statelor membre ale Uniunii Europene.
“Aici, la Bruxelles, toată lumea vrea răspuns la o singură întrebare: unde au dispărut banii?” – a spus el.
Premierul a continuat prin a afirma: Comisia Europeană a prezentat o propunere de modificare a bugetului, cerând statelor membre să plătească “alte sute de miliarde”.
Potrivit lui Viktor Orbán, se pune întrebarea: cum s-a putut crea această situaţie şi cum a putut fi adusă Uniunea Europeană în pragul falimentului. El a enumerat poziţiile mai importante din buget, spunând că statele membre să contribuie cu câte 50 de miliarde de euro pentru ca banii să fie daţi Ucrainei, “în timp ce ei nu pot să dea socoteală nici măcar pentru banii pe care i-am dat până acum”. Ei vor o mulţime de bani de la statele membre pentru a plăti dobânzile la împrumuturile UE contractate anterior – a adăugat el.

Viktor Orbán a precizat: acestea sunt împrumuturi din care Polonia şi Ungaria “nu au văzut nici un ban” până acum. Premierul a calificat drept frivol faptul că se doreşte să se obţină şi mai mulţi bani de la statele membre pentru migraţie, însă nu pentru protecţia frontierelor, ci pentru a aduce migranţi în Europa, totodată “s-au gândit, bineînţeles, şi la ei înşişi: cer miliarde de euro pentru a creşte salariile birocraţilor de la Bruxelles”. Viktor Orbán a declarat: poziţia Ungariei este clară, mai întâi vrem să aflăm pe ce au cheltuit “sumele uriaşe de bani pe care le-am dat până acum”. “Pe urmă vrem un răspuns la întrebarea: cine sunt responsabili pentru faptul că Uniunea Europeană se află în pragul falimentului?” – a spus în încheiere premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. Bravo lui!
  E singurul langa haita asta de sobolani care mai are si curaj.

 2. “Cine sunt responsabili pentru faptul că Uniunea Europeană se află în pragul falimentului?”… SUA prin acolitii lor din Comisi Europeana?!

 3. ,,Armata contracarează atacul ADM al Deep State

  Marinarii americani au percheziţionat vinerea trecută un depozit din Carolina de Sud, unde oamenii de ştiinţă contractaţi de Deep State construiau arme de distrugere în masă (ADM) pentru a le disloca împotriva cetăţenilor americani, au declarat surse din biroul generalului Eric M. Smith.
  Înainte de succesul de vineri, White Hats a investigat, în ultimii doi ani, șapte indicii despre fabricarea armelor de distrugere în masă la scară mică – arme nucleare cu randament redus, sisteme de livrare a armelor chimice și unități de bio dispersare. Dar acele informatii au dus la fundături și la momente jenante pentru conducerea Pălăriei Albe. Sursa noastră a povestit cu sinceritate un incident care a avut loc în iunie 2021. Acționând pe o pistă presupusă credibilă, White Hats s-au urcat pe un pescador în largul coastei Floridei. Se presupunea că nava deținea un agent biologic pe care regimul Biden plănuia să-l elibereze in Palm Beach, unde se află moșia Mar-a-Lago a președintelui Trump. Pescadorul, însă, era gol, cu excepția unui bilet dactilografiat lipit de o consolă de pod. „Dacă am fi vrut, ai fi mort acum”.
  „Deep Staterii au un simț al umorului morbid. Ei au plăcere atunci când risipim resurse și forță de muncă. Nu putem risca să nu investigăm informațiile NBC…
  Caliofrnium-252 este un element artificial, unul dintre cei nouă izotopi produși în reactor, potriviti pentru teroarea radiologică, cu un timp de înjumătățire de 898 de ani. Are aplicații militare și comerciale, în special în industriile medicale și petroliere. Când este utilizat în ADM, contaminează zona din jurul agentului de dispersie/exploziei convenționale cu material radioactiv, servind în primul rând ca dispozitiv de refuzare a zonei împotriva civililor. Nu trebuie confundat cu o explozie nucleară, cum ar fi o bombă cu fisiune, care produce efecte de explozie mult mai mari decât ceea ce este explozia convenționala.
  Agentul a spus că armele au fost depozitate într-un depozit maritim de lângă Charleston, Carolina de Sud, și că FEMA păzește locația. El a mai susținut că adjunctul secretarului adjunct al apărării pentru combaterea armelor de distrugere în masă (CWMD) David Lasseter a vizitat depozitul pe 19 iunie, dar apoi a ieșit „în afara rețelei”. CWMD este o divizie a DHS însărcinată cu prevenirea atacurilor împotriva Statelor Unite folosind o armă de distrugere în masă… S-a luat decizia de a vedea clădirea, un depozit de aprovizionare și reparații maritime, de a elimina amenințările și de a recupera acele arme înainte ca acestea să dispară în aer.
  Marinarii sub acoperire și specialiștii în chimie, biologice, radiologie și nucleare (CBRN) a armatei americane au sosit în Charleston pe 21 și au supravegheat o clădire comercială a cărei parcare goală cu pietriș era plină de amprente de anvelope proaspete. Ei nu au văzut niciun FEMA care patrulea perimetrul, iar contoarele Geiger au detectat doar radiații normale de fond. Cu toate acestea, marinarii au găsit ciudat faptul că securitatea biometrică sofisticată a protejat ușile unei companii maritime de aprovizionare.
  Mai multe bărci vechi de pescuit, unele pe remorci și altele ridicate pe blocuri de piatra, au fost împrăștiate prin zonă. Pălăriile Albe au așteptat cu răbdare.
  Vineri dimineață, înainte de răsăritul soarelui, o coloana de SUV-uri s-a oprit în parcare.
  Trei bărbați și o femeie purtând halate de laborator au apărut dintr-un Ford, în timp ce șase federali remarcabili au apărut dintr-o pereche de Toyota Highlander. Doi federali purtau jachete de vânt cu „FEMA” tipărit în galben vizibil. Toți cei șase purtau puști automate.
  Din ascunzis, pușcașii marini au ordonat FEMA să se predea, dar doi agenți și-au ridicat puștile și au tras rafale în corpul ruginit al unei bărci de pescuit veche în spatele căreia trei pușcasi marini se adăpostiseră. Federalii s-au trezit curând țintuiți, închiși, acoperiți în toate direcțiile. Ei au încetat să mai tragă în pușcasii marini și, în schimb, și-au antrenat puștile asupra tehnicienilor, ucigând trei înainte ca aceștia să cadă sub focul de armă.

  Tehnicianului supraviețuitor, femeii, i s-a dat un ultimatum: ,,descrie în detaliu conținutul clădirii și deschide ușa sau ajungi ca prietenii tai’’.

  „Vie sau moarta, bănuiesc că amprenta ta va deschide acea ușă”, i-a spus un marinar.

  CBRN-urile au îmbrăcat haine de protecție și au intrat primii, măturand interiorul cu dozimetre și vânând presupusele bombe murdare, pe care le-au găsit sub o masă. Bombele de mărimea unei valize aveau o căptușeală de plumb ca barieră împotriva radiațiilor.

  Sursa noastră a spus că CBRN-urile au îndepărtat în siguranță dispozitivele și le-au adus ulterior într-o locație nedezvăluită pentru eliminare.

  „Pe lângă arme, avem o mulțime de dispozitive electronice și ne dăm seama unde au plănuit să declanșeze aceste lucruri. Femeia a fost oarecum cooperantă și a confirmat că Lasseter a fost acolo.
  Nu dezvăluim cine a spus că a plătit-o, dar se pare că a fost angajată doar pentru a ajuta la construirea nenorocitului și nu știa la ce va fi folosit.
  Putem numi asta o victorie”, a spus sursa noastră.’’

  • caci ti s-a aratat asta si pe blogul ioncoja.ro (pe care il batjocoresti) pentru aceeasi stire pe care ai copiat-o de la fabrika de fake REAL RAW NEWS, care spune despre sine ca produce fictiuni „educative” (SF politic, etc.):
   Ai copiat stirea de la mizeria de site:
   https://realrawnews.com/2023/06/navy-seals-save-children-from-child-sex-slavers/
   care spune despre sine la disclaimer
   ( aici https://realrawnews.com/about-us/ )
   ca fabrica „stiri” in scop „educativ” si pentru „distractie” (entertainment).
   Jigodie odioasa si scarboasa ce esti, „Mihai” zoaia satanizata:

 4. Sursa National, Claudia Marcu :
  „Parlamentul a aprobat solicitarea președintelui Iohannis prin care România va participa, alături de doar 5 state din UE, la antrenarea soldaților ucraineni. În Hotărârea din Monitorul Oficial a Camerei Deputaților și a Senatului se arată că oficializarea implicării directe în războiul din Ucraina….”

  „oficializarea implicării directe în războiul din Ucraina”
  „oficializarea implicării directe în războiul din Ucraina”
  „oficializarea implicării directe în războiul din Ucraina”

  Unde sunt cele 57 de miliarde de EURO imprumutate de Romania intre 2020-2022 in mandatul lui Ludovic Orban – Florin Citu – Klaus Iohannis ?
  Cumva romanii au fost saraciti si jupuiti pentru a umfla burta ucrainenilor, pentru a intretine si finanta razboiul Ucrainei pentru Licurici?
  Si un rest de bani a ajuns in buzunarul tradatorilor, securistilor si alogenilor din varful Coloniei?

 5. Ungaria arată din nou României calea cea justă. În loc să aplaude și să urmeze exemplul strălucit, românii preferă să înjure și să promoveze xenofobia și discriminarea.
  Se vede limpede cine reprezintă civilizația europeană și cine nu.

 6. …nu sunt în stare decât să se gudure printre picioarele stăpânilor de la Bruxelles și Washington. La București comandă ambasada SUA, așa cum se cuvine într-o provincie orientală înapoiată și fără cultură.
  Dar Transilvania cu ce a greșit?

  • si i-ati si cacaturile cu tine.

 7. Singurul cu coloana vertebrala din cloaca mUE, si polonezii bine inteles. Slugile romanesti? Ele nu indraznesc nici in gand sa-si puna astfel de intrebari. Ar trebui o iesire colectiva din mocirla- Polonia, Ungaria, poate Cehia, sa iasa din aceasta golaneala de uniune; despre colonie, ce sa zic?

 8. Eurocrata ineptă Ursula trebuie sa dea socoteală si sa se ducă la pușcărie! Un personaj endemic in al cărui mandat UE a ajuns un dezastru! Ea este protectoarea intereselor americane! UE solicită tarilor membre sa ofere un ajutor nemaipomenit unui stat care nu este membru UE: Ucraina! Pentru ce sa susținem aceasta țara coruptă care era colonia americanilor? V.Orban este singurul leader cu atitudine, singurul personaj lucid, care nu s-a molipsit de cretinism cum a fost cazul lui Ciucă&Ciolacu& Johannis, care ne-au spoliat bugetul si rezervele naționale pentru a ne transforma si pe noi intr-o gaură neagră asa cum va deveni Ucraina. Trebuie sa intelegem ca ”deja e prea mult” si sa nu mai tolerăm nici noi pe acesti idioți care ne conduc la dezastru! Practic, războiul ruso-ucrainean s-a încheiat, dar un alt război continuă – un război NATO, de gherilă. Rusia a câștigat, asta trebuie sa intelegem! Guvernul ucrainean sacrifică doar oameni pentru consumul mass-mediei occidentale. Așa-zisa contraofensiva ucraineană, nu este decat o ofensă pentru cei care gândesc cu mintea lor. Americanii ”consumă ucrainieni”, care nu mai sunt suficienți, ii vor arunca in luptă si pe polonezi, sa mai moară si ăia, care speră ca vor primi teritorii de la Ucraina si Rusia. SUA a trăit din războaie, din agresivitate excesivă pe toate planurile. Cu această proastă de Ursula, vor sa arunce si UE in sărăcie, sub pretextul fals al Ucrainei, de grija căreia nu mai pot eu ca si cetatean român. Pentru nici un alt stat nu s-au aruncat in joc asa sume de bani!

 9. Întrebare pentru ciobanii olahi: Unde au dispărut “dacoromanii“ lor vreme de o mie de ani?

 10. Bine spunea Președinta Ungariei: Dumnezeu să aibă grijă de Ardeal!

  • la caii jandarmeriei

 11. … condusă de Orban Viktor ar salva Europa ! Dar Transilvania e cotropită infectată de olahii proști și hoți, veniți din Balcani, care fură la Kolozsvár până și din valizele fotbaliștilor italieni.

  • Se strică de tot Moldova de la cretini puturoşi ca tine, care se pretind geto-daci de la Zalmoxe.

 12. cine sunt responsabili ?

  A -Comisia Europeană – Wikipedia
  ro.wikipedia.org › wiki › Comisia_Europeană
  Fiecare stat membru al Uniunii Europene are un membru în Comisie,

  B -Consiliul European este o instituție a Uniunii Europene. Este format din șefii de stat sau de guvern ai statelor membre ale Uniunii,

  C-Parlamentul European – roluri și atribuții | Uniunea Europeană
  european-union.europa.eu › european-parliament_ro
  Parlamentul European este organismul cu puteri legislative al UE. Este ales direct de cetățenii UE cu drept de vot, o dată la 5 ani.

  CETATENII EVROPENI
  au responsabilitatea ACHITARII DATORIILOR,
  orban e netot si nu intelege,
  boanghinu ne cere noua socoteala?

  • Maxtor, exista ceva scris pe undeva ca mUE trebuie sa finanteze un stat satanist si nazist ca Ucraina jidaneasca ?
   Sta scris undeva ca tarile mUE trebuie sa finanteze laboratoarele militare de arme biologice ale NATO, CIA, Mossad si chiar mUE, pentru ca apoi armele ca si ,,vaccinul” ucigash sa fie folosite impotriva cetatenilor mUE ?
   Desigur ca jidanii unguri care vor sa faca Ungaria Mare ca si Ucraina – khazaria Mare, cu tupeul mizerabil pe care il au, pun intrebari retorice ca si cand ei au fost plecati in concediu 3,5 ani si nu stiu ce s-a intamplat in Evropa bolshevica.
   Acum cand au vazut Ca khazarii au luat-o prin guritza, bozgorii ca si hAURarii se dau fete mari, in urechi si nici acolo.
   Daca le-ar fi iesit pasienta, si hartile de pe Google deveneau realitate, bozgorii ar fi fost foarte fericiti ca si nazistii khazari ucrainieni, si nu ar mai fi ,,interpelat” organizatia satanista mUE.
   Nu mor caii cand vor JAVRELE !

 13. ,,Copii răpiți din Dubai Brilliance, reuniți cu familiile

  Copiii americani (63) eliberați de sclavii copiilor la bordul Dubai Brilliance s-au reunit cu familiile datorită Navy SEALs care i-au salvat și eforturilor diviziei pentru crimele sexuale cu copii a Avocatului General al Navy-ului SUA, a declarat o sursă JAG. După cum s-a raportat, SEALs au ucis nouă răpitori pe Dubai Brilliance, apoi, cu ajutorul Pazei de Coastă din SUA, au transportat „sute” de copii întemnițați la țărm în Alameda, California. Acest articol tratează numai copiii din S.U.A.; vom discuta despre copii străini în viitor. Imediat după salvare, reprezentanți ai programului de susținere a familiei (FAP) al armatei au sosit în Alameda pentru a intervieva cu blândețe copiii traumatizați, cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, 31 de băieți și 32 de fete, pe care sclavii i-au capturat după ce Dubai Brilliance a aruncat ancora în San. Francisco Bay pe 12 iunie. Pălăriile Albe nu le-a predat serviciilor guvernamentale de asistență pentru copii ale guvernului federal, deoarece acele agenții sunt complice la crime sexuale cu copii.
  „Dacă i-am preda pe bieții copii federali sau chiar CPS-ul de stat, există o șansă al naibii de solidă ca să ajungă înapoi pe altă barcă. Am vrut oameni în care aveam încredere să se ocupe de asta. I-am dus undeva în siguranță și le-am făcut evaluări medicale mai întâi”, a spus sursa noastră.
  Majoritatea copiilor, a adăugat el, au o sănătate fizică bună. Unii aveau umflături superficiale și vânătăi; un băiat de 13 ani și-a fracturat încheietura, lovind o ușă încuiată. Câțiva au prezentat semne de deshidratare și au primit lichide IV. Vestea bună, au spus sursele noastre, este că răpitorii erau interesați doar să transporte copiii peste ocean, nu să-i violeze, deoarece medicii nu au găsit nicio dovadă de molestare sexuală.
  Când au fost intervievați, mulți copii au povestit despre o experiență comună: în timp ce se jucau în aer liber, adesea la doar câțiva metri de casele lor, au fost prinși din spate și lăsați inconștienți, apoi s-au trezit pe Dubai Brilliance fără a-și aminti cum au ajuns acolo.
  „Evident, nu a fost vorba de amatori. Aceasta a fost o ținută profesionistă, si nu pedfili care încercau să atragă copiii într-o mașină cu bomboane. Credem că făptașii au început să cerceteze zona San Francisco pentru copii imediat după ce nava a sosit în Golful San Francisco. Răpirile au început pe 14 iunie, două zile după’’. Răpitorii au folosit cloroform și sedative injectabile pentru a-i supune pe copii.
  Ei nu și-au limitat activitățile de răpire la San Francisco propriu-zis și au aruncat o plasă largă, smulgând copii dinsud până la San Jose, din nord până la Santa Rosa și din est până la Stockton, aparent pentru a minimiza numărul de rapoarte de răpire depuse într-o anumită regiune.
  „Au fost alerte, 23 în județele San Francisco, Santa Clara și San Joaquin. Nu știm de ce nu au fost 63. Vorbim despre California și cine știe dacă forțele locale de aplicare a legii sunt compromise sau plătite. Ar fi nesăbuit să speculezi. Copiii sunt în siguranță. Nenorociții care i-au ținut sub amenințarea armei sunt morți. Asta e important’’.
  Consilierii FAP au petrecut zile și nopți nedormite intervievând copiii, mulți dintre aceștia fiind șocați psihologic, și i-au returnat personal pe copiii chinuiți părinților sau tutorilor lor legali.’’

 14. mutantule reptilian-cyborg

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998