CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban: Nu se poate vota online la congres

1 comentariu / 1879 vizualizări / 17 septembrie 2021

Nu se poate vota online la congresul PNL din 25 septembrie, pentru că nu poate fi asigurată securitatea votului, spune Ludovic Orban: „Așa cum a ieșit articolul din BPN nu îngăduie speculațiile”.

„Noi am convocat Consiliul Național pentru a vota modificările care au fost aprobate în cadrul Biroului Politic Național, modificări pe care le-am aprobat în unanimitate, adică consens între cele două echipe aflate în competiție. Sigur că e acolo un articol cu privire la organizarea ședințelor forurilor statutare online. A existat o propunere de a putea organiza online, dar forma finală a fost aprobată ca urmare a intervenției mele. Propunerea care va fi supusă votului Consiliului Național este aceea că în situații excepționale se pot organiza ședințele forurilor statutare online, cu excepția acelor ședințe la care este necesar votul secret”, spune Ludovic Orban, conform Mediafax.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, susținătorii lui Florin Cîțu ar urma să ceară, sâmbătă, ca la congres să se voteze online, în contextul creșterii numărului de infecții cu COVID-19 din Capitală.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Printre sustinatorii lui “cacitu” numarandu-se, cumva, si STA-ul atat de drag ultimilor doi presedinti?!… ca de n-ar fi fost Opris (azi nici naiba nu mai stie cine-i sef la STS), mai ajungea vreunul dintre ei presedinte?! – as crede ca nu… traiasca diaspora si al sau vot prin STS!… Orbaneee!!! vorbeste cu subiect si predicat, spune adevarul… ca daca ai s-o faci dupa ce te iau astia din nou, pe penal, nu te mai asculta nimeni!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998