CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban out. Who’s next?

0 comentarii / 2358 vizualizări / 11 aprilie 2016

Liberalul Ludovic Orban a declarat azi că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își va retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

„După cum bine știți, PNL a susținut permanent lupta împotriva corupției, a susținut permanent în toate ocaziile în Parlament și alte situații solicitările formulate de DNA, de justiție și nu voi face nicio excepție în acest caz. Atât timp cât a început urmărirea penală împotriva mea, atât timp cât s-a dispus măsura controlului judiciar împotriva mea, îmi retrag candidatura de la funcția de primar general din partea PNL”, a afirmat Orban.

„Anunț în același timp, în același spirit de corectitudine și de aplicare a principiilor pe care le-am susținut de-a lungul carierei mele, și faptul că îmi dau demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Nu mă suspend, nu mă autosuspend, ci pur și simplu îmi dau demisia, pentru că nu vreau ca această anchetă să afecteze în vreun fel percepția PNL. De asemenea, îmi voi da demisia din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Toate aceste lucruri le anunț acum public și le voi materializa prin înscrisuri”, a declarat liberalul, conform Agerpres. Liberalul Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite, după ce, în martie, a contactat un om de afaceri solicitându-i sprijin financiar în campania electorală pentru alegerile locale.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998