CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Orban: ”PNL a devenit unitate militara”

7 comentarii / 1987 vizualizări / 2 aprilie 2022

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, susţine că problema PNL nu este Florin Cîţu, ci faptul că această formaţiune politică s-a transformat în „UM PNL” şi a devenit „o unealtă a lui Iohannis”, pe care şeful statului o foloseşte „în interes personal”.

„Problema PNL este aceea că a devenit o unealtă a lui Iohannis, care foloseşte PNL-ul în interes personal. A doua problemă este aceea că PNL nu mai are nicio legătură cu liberalismul. S-a transformat în UM PNL – unitatea militară PNL, cu Armata şi cu Miliţia în frunte, pe post de preşedinte şi de secretar general. A treia mare problemă este că e în alianţă cu PSD şi că nu are capacitatea de a reprezenta clasa mijlocie şi alegătorii liberali care au acordat încrederea. În fine, ultima problemă este o problemă de gravă lipsă de caracter. PNL, la vârf astăzi, a adunat toate gunoaiele, oameni lipsiţi de caracter, trădători, (…) oameni care nu au decât interese personale şi afaceri cu statul şi nu au nicio legătură cu cetăţeanul român. Astea sunt problemele PNL, nu Cîţu”, a precizat Orban, azi, pentru Agerpres.

Întrebat dacă ar fi interesat să revină în PNL în actualul context, Orban a spus că „sub nicio formă” nu ia în calcul o asemenea variantă, atât timp cât PNL „va fi unealta lui Iohannis”.

„Sub nicio formă. Atât timp cât PNL va fi unealta lui Iohannis, atât timp cât PNL va accepta să stea la guvernare cu PSD, atât timp cât în conducerea PNL vor rămâne oameni gen Iulian Dumitrescu, Flutur, Bode, Alina Gorghiu ş.a.m.d., oameni certaţi complet cu interesul public, ei sunt adversarii mei politici şi în niciun caz posibili parteneri”, a conchis Orban.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Lucovide sunt acri strugurii nu? Ai luat o clanta de toată frumusețea și acum încerci sa te razbuni? Cum urlai ca un saltimbanc? Cine e generalul? Cine e generalul? Îți spun eu!
  Ciucă e generalul! Repeta după mine: CIU…….CĂ!

 2. …E o modă pe la noi: cât sunt la putere, toți sunt „lei-paralei”. Imediat „după”, încep „scena lacrimogenă”. Mai ieri, codruța, care își aliniase „servitorii” pe hol, pentru „bocetul de adio”. Recent, băsescu, a reluat scena „dragă stolo”, în formă adaptată; pe la mai toate televiziunile, până și prezentatoarele meteo își șterg („vizibil discret”) câte o lacrimă.
  De când a căzut în dizgrație, orban, ne tot gâdilă „la coarda sensibilă”, doar, doar de vom uita cum îi sulfa în făcăleț kwjului, sau cum țopăia ca proasta-n târg, cu mâna întinsă după favoruri.
  Tot o „schema” dintr-asta se pare că se pune la cale și pentru cîțu…
  Până și „celebra” frază a lui Postelnicu („am fost un dobitoc”) se înscrie cam în același registru.
  Nu cumva, toate astea au un „numitor comun”?
  –––
  „Ah, ce geniu piere odată cu mine!” ar fi suspinat Nero când s-a văzut părăsit de toți, știind ce-l așteaptă…

 3. „firul roshu calauzitor” e urmat de catre TOTI!
  (adica sint partide de bolshevici jegoshi)

 4. 1 PNL era UM si pe vremea lui Orban aka micul recrut („cine este generalul?”)
  2 PNL nu are nicio legatura dovedita prin fapte cu liberalismul neaos si nici cu nationalismul, dar are fapte clare de coruptie, globalism si tradare.
  3 PNL nu a reprezentat NICIODATA interesele clasei mijlocii (care clasa mijlocie lol, ati facut-o praf)
  4 „PNL, la vârf astăzi, a adunat toate gunoaiele, oameni lipsiţi de caracter, trădători,”
  Majoritatea penelistilor nici macar nu vin din PNL, provin din alte partide (PDL, PSD, ALDE, UNPR, PMP, PC, etc). Partidul Traseist Liberal !

 5. orbane , ne lesi ? esti ca si curva ce se pretinde virgina dupa cinci avorturi …da-te dracului cu lăbărari cu tot

 6. orban se baga in seama ca mrsca in kurul calului

  • NU E VINOVATA TASTATURA…..ma greseste omul , zicea ciobanul care si-a f…oaia
   orban se baga in seama ca MUSCA in kurul calului

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998