CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban – propunere revolutionara: PNL, condus de vocea ”strazii”

0 comentarii / 2662 vizualizări / 19 februarie 2017

Evenimentele din ultimele săptămîni încep să producă mutații politice. Ideea ca decizia politică în stat să fie înlocuită de cea a ”poporului”, exprimată direct în stradă, e preluată de un important lider politic ca smodel pentru o nouă paradigmă în interiorul partidelor.
Astfel, într-o postare pe Facebook, candidatul la șefia PNL, Ludovic Orban, propune nici mai mult, nici mai puțin, decît ca deciziile majore din partid să fie luate după consultarea tuturor membrilor PNL.

”Mai multă democrație în Partidul Național Liberal.
Propunerile mele legate de statut si de organizarea interna sunt simple: Birourile politice locale sa fie alese de catre toti membrii PNL din fiecare organizatie locala, Birourile judetene sa fie alese in conferinte judetene cu o reprezentare cat mai larga a organizatiilor locale, presedintele PNL sa fie ales de toti membrii PNL, iar Biroul Politic National de catre Conventia Nationala. De asemenea, sustin ca deciziile importante ale PNL sa fie luate numai dupa consultarea filialelor judetene iar pentru deciziile fundamentale sa se instituie o platforma care sa permita consultarea tuturor membrilor PNL” scrie liberalul.
După fuziunea PNL-PDL, noul partid are cca.250.000 de membri, care, conform viziunii lui Orban, ar urma să fie solicitați să voteze fiecare decizie importantă din partid, începînd cu alegerea președintelui. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998