CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban: Recomandarea mea către cetățeni e să nu țină cont de deciziile CCR

2 comentarii / 2147 vizualizări / 4 iulie 2020

Premierul Ludovic Orban recomandă oamenilor să nu țină cont de decizia CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri din epidemie, ci să acționeze responsabil. „CCR nu e la prima decizie care zădărnicește măsurile de apărare a sănătății și vieții cetățenilor”, a spus Orban într-un interviu la Digi24.

Orban a recomandat cetățenilor să respecte reglementările pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți. Cei care au fost în zone cu risc maxim sau în contact cu persoane infectate trebuie să stea în izolare.
„E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, să acționeze responsabil, ca până acum și chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde și de Parlament”, a afirmat premierul, conform Mediafax.
În momentul în care moderatorul l-a întrebat dacă a vrut să spună ca oamenii să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, premierul a răspuns: „Să țină cont de regulile normale și firești în astfel de situații”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Deja e de patologic! Dar asta e țara! Ai mei sunt butonati sa stea in pozitia nivelul, asa ca bețivul fruntaș poate debita orice inepție fara frica de a fi dat jos! De rahat! De rahat!

    • Pozitia ghiocelul! Asta am vrut sa spun!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998