CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban șfichiuiește Europa de vest: Post-occidentalii soroșiști vor imigranți și ideologie gender

17 comentarii / 4472 vizualizări / 23 iulie 2022

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat azi, la Băile Tuşnad, că Europ s-a împărțit în două din cauza emigranților, astfel că în vest nu mai sunt popoare, ci conglomerate de popoare.

„Problema cea mai spinoasă continua să fie problema demografică. Sunt mai multe înmormântări decât naşteri. (…) A doua provocare este fenomenul migraţionist, care a împărţit Europa în două. Fenomenul migraţionist a împărţit în două Europa. Pur si simplu Occidentul s-a destrămat, s-a împărţit în două. Într-o parte avem ţări, naţiuni, unde avem europeni şi non-europeni, care trăiesc laolaltă. Acele state nu mai sunt naţiuni, acolo sunt niste conglomerate de popoare. Nu mai putem vorbi, zic eu, de Occident, este vorba despre o structură post-occidentală şi, conform regulilor matematicii, o se se întâmple acea mare schimbare demografică. În acea parte a a continentului nostru (…), procentajul populaţiei non-europene va creşte peste 50%. Şi avem cealaltă parte a Europei, a Occidentului, Europa Centrală şi de Est, adică este vorba despre noi. Nu aş vrea să creez confuzie, dar, totuşi, o spun, în sensul spiritual Occidentul s-a mutat în regiunea noastră. Aici avem Occidentul, acolo avem o structură post-occidentală şi se dă o bătălie între cele două părţi ale Europei. Deci, noi am făcut o ofertă post-occidentalilor, le-am spus, lăsaţi-ne în pace să ne decidem fiecare cine cu care vrea să fie vecin şi cu cine vrea să trăiască. Post-occidentalii au refuzat această ofertă şi au spus nu, noi o să vă transformăm în ceea ce suntem sau am devenit şi noi. Acum se vorbeşte mai puţin despre migraţie, dar credeţi-mă, nimic nu s-a schimbat. Bruxellesul şi echipele soroşiste pur şi simplu vor ne să ne forţeze să îi acceptăm pe migranţi”, a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii oficiale citate de Agerpres.

În context, prim-ministrul Ungariei s-a referit la „ideologia gender”, menţionând că „această nebunie occidentală nu va avea majoritate în această parte a lumii”.

„Niciodată această nebunie occidentală nu va avea majoritate în această parte a lumii. Pur şi simplu, maghiarii şi câteva alte popoare nu acceptă că sunt aceste chestii gender, transsexual, transgender. (…) Vă rog, deci, să nu confundăm şi să nu ne lăsăm confundaţi cu război, cu crize energetice şi economice, fiindcă asta trage un paravan în faţa ochilor noştri şi în jurul problematicii transgender şi a migraţiei. Dar, de fapt, punctul de cotitură al viitorului sunt aceste probleme: demografia, migraţia şi ideologia gender şi asta este miza luptei dintre stânga şi dreapta. Nu uitaţi, doamnelor şi domnilor, că viitorul nostru depinde de această problemă şi cum ne putem apăra”, a mai afirmat Viktor Orban.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Foarte corect!!! Sunt ROMÂN dar decât cu papagalii noștri de conducători, mai bine cu Orban!

  • Bună concluzie. Dar te rog să nu uiți originea etnică a lui Orban precum și religia lui. Ortodoxia autohtonă cu „Robul Domnului” și cu un creștinism prost înțeles și aplicat și mai prost, este bine că mai existăm ca Neam Românesc.

   • .

    • Ba, animalule nu insulta boul, el munceste nu-i trantor asemeni tie.. Voi marlanii din tara, inculti, dezumanizati pana la animalizare sunteti dusmanii tarii.

     • Cireada in mocirla si muste la cur

 2. Dle BTI, asteptam un articol despre URIASA dezinformare a presei vestice despre „cele doua acorduri” semnate la Istambul. Sunt doua acorduri dar nu sunt identice… primul este cel semnat de Rusia si ONU pentru eliminarea sanctiunilor vestice asupra cerealelor si ingrasamintelor rusesti pe timp de trei ani…. si al doilea semnat de Ucraina cu ONU pentru exportul cerealelor ucrainiene timp de 4 luni.

  Media vestica ascund primul acord si zic ca sunt identice, doar ca ucrainienii nu au vrut sa semneze acelasi acord cu rusii. Este un MEGA SUBIECT.

 3. Subscriu celor spuse de premierul maghiar Victor Orban. Cu precizarea ca in cazcocalarilor ceausist/iohannisti imigrantii sunt de buna voia celor care se maschiaza pentru a nu li se mai face deosebirea de gen.

  • .

   • Iti prezinti neamurile! Animalizatii nu stiu ce-i aceia libertate de exprimare.

    • Liberalizatu la curu care e capu lui plin de cacat si prostie de da pe afara

 4. Ce n-aș da să aibă și țara noastră asemenea conducator…

 5. Ungurii impart aceleasi gene cu poporul roman (genetic, cititi in cartea lui Mihai Netea „Istoria genetica a romanilor”) si totusi ungurii sunt de un curaj, o sinceritate si o ambitie extraordinara care se reflecta SI in politica lor interna si externa, dar si academic la nr. de lucrari si citatii per capita.

  • Că eşti ca varanii, plin de infecţii în gură. Dacă te muşti singur, mori, şobolane.
   Eşti lepădătură, nu român.

   • .

    • Şi stai acolo, în puroiul ce ţi-a fost lichid amniotic, sifiliticule congenital.
     Neamul de gunoaie al mă-tii şi de alcoolici violatori al lui tac-tu e împuţit, nu românii.

     • .

     • Du-te dracu de bou cu colonia ta cu tot, lepadatura pe aratura.
      Ma-ta era colonie de paduchi si de violatori gramada pe ea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998