CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

”Orban si Iohannis au pe constiinta sute de morti. Au ajuns sa-i depoziteze in containere in afara morgilor”

3 comentarii / 3551 vizualizări / 3 decembrie 2020

Fostul președinte Traian Băsescu acuză guvernul Orban și pe președintele Klaus Iohannis, într-un interviu pentru Europa liberă, că au luat măsuri slabe în pandemie, motiv pentru care au pe conștiință sute de morți și au ajuns să depoziteze cadavrele în afara spitalelor, în containere.

”Acum, oricât încearcă să măsluiască cifrele, guvernul are pe conștiință sute de morți. Au luat măsurile prea târziu, ca să spună ia uite ce bune sunt măsurile noastre. Nu testează, în jurul focarelor să lărgească zona de testare în așa fel încât din prima fază oamenii să poată fi tratați. Ei ajung la spital când nu mai pot respira, asta e deja intrare în ultima fază și când se îndreaptă direct spre secțiile ATI cu șanse destul de mici de supraviețuire. Au o responsabilitate uriașă pentru numărul de morți pentru că nu au luat măsuri destul de severe și la timp”.

”Persoana Ludovic Orban nu guvernează și nu eu aș numi-o ca premier. Vorbim de liberali care ar putea să guverneze. Eu mă refer la PNL. Orban are morți pe conștiință la fel ca și Iohannis. Iohannis a fost inspiratorul acestei politici de genul ce succese avem noi că reducem numărul de îmbolnăviri, dar creștem numărul de morți. Asta o vor avea pe conștiință” spune Băsescu.

”Guvernul a pierdut de sub control situația îmbolnăvirii populației. Nu poți să îmi spui că este mai bine când ai sărit de la 100 de decese pe zi la 200 decese pe zi. Nu poți să spui că este mai bine când s-a ajuns la internarea bolnavilor pe holuri în spitale, nu poți să îmi spui că este mai bine când ai ajuns să depozitezi morții în containere în afara morgii spitalelor” mai acuză fostul președinte. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Au constiinta, guwernerul si werner? Asta-i intrebarea.

  2. Declaratie disperata si iresponsabila a lui Traian Basescu. Continuand pe aceeasi linie, Petrow are toate sansele sa ajunga acolo unde ii este locul.

    • Petrov dă din casă în timpul campaniei electorale.
      Guvernul SRI, marioneta proastă Iohannis și bețivul fudul Lucovid Orban sunt autorii genocidului COVID19.

      MARȘ, GUNOI SECURIST CRIMINAL!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998