CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Orban – un mare promotor al femeilor in politica: 8,3%

1 comentariu / 1901 vizualizări / 14 martie 2019

Pe 27 februarie 2016, la Gala femeilor liberale, președintele de atunci al PNL, Alina Gorghiu, atrăgea atenția asupra unui element extrem de important, acela că 52% dintre alegătorii români sunt de sex feminin. Ea îi cerea liderului PNL București, Ludovic Orban, să țină cont de acest lucru cînd va întocmi listele de candidați în alegerile locale. Să vedem ce a înțeles Ludovic Orban.

”Mi-a cerut Alina Gorghiu să susţin prezenţa pe listele Consiliului General a 50% doamne şi domnişoare. Pentru mine nu există această limită, dacă se poate voi susţine şi mai multe. Nu fac asta ca să încerc să obţin sprijinul dumneavoastră. Realmente, în viaţa mea am lucrat foarte bine cu colegele pe care le-am avut. Întodeauna am fost mulţumit de activitatea profesională şi administrativă a doamnelor şi domnişoarelor alături de care am lucrat. Şi în campaniile politice pe care le-am avut m-am biziut în cea mai mare măsură pe susţinerea femeilor PNL”, a afirmat candidatul PNL de atunci, Ludovic Orban.

„Sunt în cursa pentru câştigarea Primăriei Generale. Vreau să vă asigur că după ce voi câştiga Primăria Capitalei voi conduce Bucureştiul aşa cum l-ar conduce o femeie” adăuga el.
Azi, aflăm că dintre cele 12 locuri eligibile – conform sondajelor liberale – de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, un singur loc revine unei femei.
Adică 8,3%.
Marea întrebare: ce s-ar fi întîmplat cu lista dacă Orban nu ar fi fost ”mulţumit de activitatea profesională şi administrativă a doamnelor şi domnişoarelor alături de care am lucrat”? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Orice om vrea femei in partid ca sa aiba ce pune secretara. Sa pe ce pune, dupa caz. La mesedeu e cacalau: Viorica, Irinuca, Vasilica, Rovanica, Gabi Mirea, Larguta, Marianne (groapa) si cate si mai cate, care mai de care mai neabatute

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998