CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Palada, despre 2024: ”Suveranistii nu vor fi lasati de americani la conducerea tarii”

10 comentarii / 5700 vizualizări / 27 decembrie 2021

”Mă întreb: în curînd, în 2024, că nici nu mai e mult pînă atunci, oare ce șmecherie de iepure de scos din pălărie, ce trick, ce gimmick, ce deus ex machina vor concocta distinșii americani, germani, securiști, șerpilieni și trăirologi pentru a opri accesul taberei suveraniste la Președinție, adică la conducerea CSAT și pe cale de consecință la botonul roșu, telefonul verde și la pantalonii maro?” scrie, pe Facebook, sociologul Mirel Palada, bossul institutului Sociopol.

”Ce Titus Corlățean va mai fi scos din joben? Ce Meleșcanu va fi necesar? Ce Dăncilă va fi inventată? Ce vizită la SOV va fi urmărită de paparazzi? Ce shaming va fi aruncat precum găleata de lături de către diaspora în capul părinților lor bătrîni, știrbi, medievali, primitivi? Ce soft necesar va folosi STS-ul? Ce scare, ce sperietură, ce fantasmă ne va fi vînturată pe sub nas, prin creiere, prin spațiul ăla tîmpit și inutil pe care fiecare din noi îl deținem între urechi?
Cum vom mușca momeala? Ce gust va avea?
Vor fi rușii de vină? Va fi încălzirea globală? O să se dea cumva de data asta vina pe chineji? O să se implice pînă și Greta în campanie, să țină cu tabăra mereu bună, mereu învingătoare? Se va detona soluția nucleară și va fi Jeanna d’Arc călare pe un măgar alb cu DNA de inorog? Se va fura la urne pe față, fără rușine, precum Clotilda cu procurorii? Sau vor fi metode savante, black ops-uri de-alea elaborate, diaspora trei mii de voturi per minut, un fleac i-am ciuruit?
Cine va fi pe post de Hrebenciuc să-i sune telefonul să fie anunțat că softul lor de numărare e mai bun decît softul nostru? Va fi în continuare nevoie de Pieleanu să contracareze sondajele și exit poll-urile lui Palada? O să plouă? O să ningă? O să pice cometa? O să fie o izbucnire bruscă, neașteptată de Covid-16, care să dureze fix trei zile, cît țin alegerile, sîmbătă duminică luni? O să iasă judecătorii să dea necesara erată aproape civilă fix la patru AM, noaptea ca hoții? Iar o să țopăie Geoană inutil, Mihaela dragostea mea, președinte pentru o noapte?
Oare ce harneală ne va fi servită de data asta? Căci doar nu vă închipuiți că suveraniștii vor fi lăsați de americani la conducerea țării. Doamne ferește. În nici un caz. Nicht. Verboten. Kaput. Se sparie gîndul, se supără Mamița și Tanti Mița și se strică dezechilibrul geostrategic, se împut rachetele și putrezește baza, mor fetele la Deveselu.
Oricum fetele de la Deveselu mor și nu le caută nimeni dreptatea. Sînt moarte, consumate, violate, îngropate și uitate.
Oricum nu există dreptate. Există doar harneală. Și momeală. Și milioane de deontologi amatori care mușcă din ea cu entuziasm, pe persoană fizică.
Ghinion” conchide, pesimist, sociologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Un stil pamfletar
  Aproape de realitate…
  Foarte aproape…
  Oare vorba noastră veche din moș strămoș va fii valabilă încă o dată!?
  „NU MOR CAII CAND VOR CAINII”.

 2. Afara, Afara / Cu sua din Tara

  Afara, Afara / Cu nato din Tara

 3. Evident ca suveranistii nu vor fi lasati sa acceada la conducerea tarii. Dar noua generatie vede cu ochi limpezi si ca este pregatita de lupta. Imnul golanilor nevaccinisti arata ca aceasta noua generatie s-a maturizat si s-a intors oarecum la valorile fundamentale: familie,tara, popor, istorie nationala, autodeterminare. A inteles ca anglo-americanii sunt teroristi si ca UE este o cloaca din care trebuie neaparat sa iasa, macar pentru a-si salva viata si sanatatea. Ar ajuta foarte mult daca partida antivaccinista ar reusi sa-i condamne intr-un proces penal la Haga pe Boris Johnson, Ursula von den Leyen si pe ceilalti golani din conducerea UE.

  • Boris Johnson este premierul Angliei și nu are nicio treaba cu UE. Anglia a ieșit din UE, împlinește mai acum un an. Mai citiți.

   • Ai de plm ! Nepoata lui Graur trăiește și o cheamă Golguța!
    Pe înțelesul tău Boris ( separat) Ursula și ceilalți din conducerea!
    Încearcă sa faci bj unuia deștept nu la toți boschetarii!

 4. In anul 2022 Statele Unite ale Americii se prabusesc economic si politic, revoltele vor duce la distrugerea proprietatii private, SUA va arata ca Joe Biden cazut pe scara avionului, atat o sa ii supere cangrena lor ca nici nu vor observa cum China si Rusia or sa le vina in ajutor…vorba unui mare ziarist in viata: daca prietenul meu a alunecat in prapastie, nu ii pot permite sa se agate de pantalonii mei. Romania e pe cont propriu…conducatorii nostri jegosi, grasi si vanduti vor cauta un loc de fugit pentru orice eventualitate. Alo, Carmen…cursa directa pentru Florida sau pentru Costa Rica?! Statul roman trebuie sa scape de magistratii castrati, epilati si pensati…unde nu sunt ” portocale” nu avem de-a face cu vreun barbat…maimute si fatalai…bosorogi si impotenti…alo!!! Catalin Marian Predoiu…nascut mort pentru poporul roman….

 5. Cine sunt suveranistii?

 6. De unde suveranisti intr-o colonie? Colonia va avea un guvernator sclav, ca toti sclavii si slugile traitoare pe acest pamant. Dar le place asa, sa fie slugi.

 7. Olga :Boris este dintr-o familie de eugenisti. El insusi este eugenist. Boris Jhonson eate stranepotul unui ministru al ultimului sultan turc. Este de filiera musulmana. Seful Operatiunii Covid din UK este un musulman. Cred ca de aaemenea si primarul Londrei. Mai citeste! Nu poti sa scrii tampenii tocmai la blogul lui Palada.

 8. Nu, Romaniei nu i se va permite niciun derapaj de la ruta hotărâta iar mijloace sunt le dispoziție pentru a garanta „cumințenia” noastră. Pe de altă parte cine se mai gândește la Romania ca la o țară suverană da dovada de o mare și tristă naivitate. Romanul cu burta plina accepta chiar și un bici pe spinare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998