CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Paleologu Jr., pulverizat de un fost coleg: ”Intelectualul fara opera, politicianul fara bilant”

7 comentarii / 4667 vizualizări / 11 mai 2020

După ce a criticat aiuritor, pe Facebook, Curtea Constituțională, declarînd-o vinovată de afluența românilor în parcuri și de posibilele ei consecințe, Theodor Paleologu se vede contrat dur de un fost coleg de partid.

”Paleologu nu a fost niciodata nimic altceva decat un politician fara bilant si un intelectual fara opera. De fapt un biet scormonitor dupa voturi in mormantul conului Alecu. Ce a realizat in afara de glumite?” a scris pe Facebook fostul ministru PDL al Educației, Daniel Funeriu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Da, domnule, Funeriu are dreptate. Micutul Paleologu, tinut cu pile masonice la un liceu la Paris, incapabil, penibil, e o nulitate jenanta dar obraznica. Un alt avorton al Sekuritatii( nici tatal nu era chiar ce se pretindea, un detinut politic cu cantec, un pseudopocait…). Dar tupeul rateului Toderica e iesit din comun. Sa recunoastem. Candidat al lui Petrov (si al Seku) insa e corespunzator.

 2. ERRATA: Daniel Funeriu nu a spus despre sine „Funeriu nu se înșală niciodată”, ci “Funeriu are întotdeauna dreptate”. De fapt, e mai țicnit decît îmi aminteam. „Tehnic”…Toader Paleologu Facebook CITAT

 3. Iată, „intelectualii” lui Băsescu: „râde ciob‘ de oala spartă”!
  (iar cu „deșteptăciunea” voastră, este vai de pielea noastră!)
  P.S.
  Cu nu mult timp în urmă, dl. Funeriu, publica un articol pe tema „fericirea de a găsi banane-n
  piață”. Pe când un nou articol cu subiectul „fericirea de a recolta sparanghel”?

 4. Robert Turcescu: ”Ia uite unde era gogoașa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?

  Eu nu ți-am facut campanie pentru că acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, măi, gogoașă înfuriată!” – a scris Turcescu pe rețeaua de socializare.

 5. Probabil ca disputa asta intre ‘telectualii de carton, care n-au razbit in Occident, si s-au facut ,,politicieni” in Romania, e doar o alta cafteala intre gastile din servicii. Turcescu si Petrov, clantai dovediti ai serviciilor. Tudorica si cu Dani, la fel, lungai in zona serviciilor. De asemenea, ,,colonelul” Rizea, care a avut prima sesiune de examene la treizeci de ani. E bine ca-si dau baietii la gioale, ca sa intelegem si noi mai bine nivelul ,,statului de drept” din Romania.

 6. funeriu ăsta nu e omu` ăla dă ”știință” cu pixelu și bacu` incert? uite așa ajungi să preacurvești: sunt obligat să fiu de acord cu el. DOAMNE iartă-mă!

 7. Si Socrate a fost un ” intelectual fara opera”. Politician ? Nu prea este politician din moment ce nu face parte din nici un partid. Domnul Funeriu vorbeste ca sa nu taca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998