CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Paleologu lauda SRI: ”Primeam informări mai bune decit de la specialistii in patrimoniu”

9 comentarii / 3595 vizualizări / 12 septembrie 2019

Candidatul PMP la președinție, Theodor Paleologu, a lăudat SRI într-un interviu dat azi lui Liviu Mihaiu, la Radio Guerrilla, afirmînd că, pe cînd conducea ministerul Culturii, primea mai multe și mai bune informații de la serviciul condus de Maior și Coldea decît de la șefii din minister responsabili de patrimoniul cultural, între altele, a explicat el, și pentru că sereiștii ”erau mai bine plătiți”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

  1. Prostul ăsta cu muci la nas nu știe că patrimoniul național a fost devalizat de interlopi la comanda securiștilor? E ca-n poanta aia: dormi liniștit, securiștii lucrează pt. tine, boule! Ha, ha, ha, ce idiot sinistru, aproape ca Petrov de abject!

  2. Nu il voi vota pe Paleologu, eu si toate rudele mele.In veci.

  3. Sefii din minister conduceau servicii de informatii ??? Aveau astfel de atributii ??? SRI isi face datoria, nimic mai mult. Asta nu stie pe ce lume traieste.

  4. Degeaba te guduri pe langa baietii cu ochi albastri, astia nu o sa lucreze pt tine! Jocurile sunt facute, pe Joianis or sa-l scoata presedinte

  5. In cazul Caracal, SRI nu a furnizat nici o informare? Era ocupat cu campania pentru prezidentiale ale candidatului Florian Barna sau Dan Coldea?

  6. Oglinda, oglindjora, cine-i cel mai securist din tara?

  7. Stiti de ce erau atat de bune informarile de la securitate primite de Paleologu ? Erau semnate „Petrov”.

  8. CAND VEZI ASTFEL DE IMBECILI TE APUCA O GREATA IREMEDIABILA…ASTFEL DE EXCREMENTE…NUMITI OAMENI… AU TUPEUL SA MURDAREASCA TOT CE SE AFLA IN JURUL LOR DOAR DIN SIMPATIA CARE O AU PENTRU CEI CARE SUNT LA FEL CA EI….VOI FACETI PARTE DIN TRADATORII SI VANZATORII ACESTUI NEAM DE IDIOTI….CARE ISI ALUNGA INTELECTUALII DIN VIATA PUBLICA….ADULAND…CRETINII…HOTII…TRADATORII… INTERLOPII….SI BORFASII

    • @Noname. Cine zice, ala e, asa ca mars de aici „NEAM DE IDIOTI”!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998