CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pandemia a netezit drumul. Apare prima miscare nationalist-suveranista: Iohannis demis si judecat!

29 comentarii / 18521 vizualizări / 26 mai 2020

”Patrioți români, este vremea unirii”. Sub această deviză, se anunță azi lansarea unei ample mișcări naționaliste, care va reuni mai multe partide autohtone și va ataca din această poziție cele două rînduri de alegeri din acest an. Cel care dă vestea este miliardarul autohton Viorel Cataramă, lider al Dreptei Liberale, care prezintă public și platforma-program a noii Mișcări a Patrioților Români (MPR), care inclusde și promisiunea demiterii și a judecării președintelui Iohannis, pentru încălcarea dreptului la viață al românilor.

PATRIOȚI ROMÂNI, ESTE VREMEA UNIRII!

Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frica fiind elementul determinant!
Drept consecință, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduși în pragul sărăciei și al disperării!
Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situație, instaurând în țară tirania și sclavia!
În acest context, apariția unei forțe politice care să sprijine lupta patrioților români pentru libertate și suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia și se lansează:

MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI (MPR)

O alianță formata din mai multe partide, cu următoarea

PLATFORMĂ PROGRAM:

1. Respectarea drepturilor și libertăților; orice suspendare va putea fi făcută numai prin referendum.

2. Încurajarea dezvoltării capitalului românesc și a economiei naționale, în principal pe baza exporturilor.

3. Crearea de noi locuri de muncă prin creșterea industriei, agriculturii, cercetării și prestărilor de servicii, inclusiv prin descurajarea importurilor.

4. Disponibilizarea fondurilor pentru modernizarea sănătății și a învățământului.

5. Pensia minimă, 70% din salariul minim.

6. Naționalizarea resurselor naturale și a utilităților.

7. Destructurarea cartelurilor bancare.

8. Spargerea monopolurilor multinaționalelor.

9. Limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini.

10. Interzicerea exportului de lemn.

11. Suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis pentru încălcarea gravă a Constituției, îndeosebi a libertăților.

12. Aducerea în fața justiției a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viață a unor români nevinovați.

Partidele componente ale Alianței, precum și Guvernul din umbră, inclusiv candidatul la PMB vor fi anunțate în maxim 3 săptămâni, se mai arată în comunicatul lui Cataramă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

29 Comentarii

 1. Este imposibil să votezi neproști în România. Cum facem însă cu dreapta liberală cu program comunist de Venezuela?

  Deci prima măsură de protecție în pandemie este organizarea unui referendum? Pentru o mai bună distribuire epidemică?

  După ce te-ai apucat de naționalizat, unde vrei să exporți? Cuba? Venezuela? Iran?

  Trecut-au anii și bolșevismul a ajuns de dreapta.

  • Iranul are bani sa plateasca. De ce nu? Iar daca resursele alea sunt asa de neimportante, de ce nu renunta la ele cei ce le-au primit moca?

   • Ai modelul polonez. Nu-i nevoie să fii venezuelean, se rezolvă cu politicieni neproști și vertebrați.

    • PENTRU ROMANIA ESTE NEVOIE DE MINISTRI COMPETENTI, POLITICIENI MAI PUTINI, IN ACEASTA CRIZA DE NEEGALAT, AVEM NEVOIE DE PATRIOTI SI OAMENI, ADICA ONESTI, EFICIENTI, INTELIGENTI, BUNI PROFESIONISTI, COLOANA VERTEBRALA, FARA ASERVIRE POLITICA, FARA A PUTEA FI SANTAJATI; SI CEI CARE AU DOSARE DE FOSTI SI ACTUALI MEMBRI AI SECURITATII NU MAI AU VOIE SA PARTICIPE LA VIATA CETATII, ADICA A ROMANIEI.VA MAI AMINTITI DE PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA? PROFESORUL VASILE ASTARASTOAE, MINISTRUL SANATATII, DE EXEMPLU. II URMARESC PAGINA DE FB; COMENTARII ONESTE SI PERTINENTE, PROFESIOANALE, COMPETENTE. IN 2008/2009 ISLANDEZII AU ARUNCAT LA GUNOI TOT GUVERNUL SI AU NUMIT UN GUVERN CARE A SI SCOS TARA DIN CRIZA ECONOMICA. NU S-AU SUPUS NICI FMI , NICI BANCII MONDIALE-FAIMOASE PENTRU DISTRUGEREA SI INDATORIREA VESNICA A UNEI TARI. IN ISLANDA, MEDIC COMPETENT SI OBIECTIV, ONEST SI CU COLOANA VERTEBRALA CA MINISTRU AL SANATATII, CRED CA A FOST UN CHIRURG CARDIOLOG, UN PROFESOR UNIVERSITAR MINISTRUL INVATAMINTULUI, ETC., UN ECONOMIST COMPETENT, NEASERVIT NIMANUI, MINISTRU AL ECONOMIEI, ETC. AH, SI BANCILE AU FOST PUSE IN BANCUTA LOR! SI AU REUSIT! UN POPOR DE SCLAVI NU ESTE NICIODATA ADMIRAT DE NIMENI! NE DESCURCAM FOARTE BINE FARA COMUNITATEA EUROPEANA, EI AU NEVOIE DE 20 MILIOANE CA PIATA DE DESFACERE PENTRU PRODUSELE LOR, A CAROR CALITATE ESTE SUB SEMNUL INTREBARII, SA NE EXPRIMAM, FOLOSING UN EUFEMISM. SI UK SE VA DESCURCA!

     • Este nevoie. Un prim pas ar fi să nu mai facem niciun pas în spate. Avem nevoie și votați Băsescu, avem nevoie și votați Iohannis, avem nevoie și guvernează SRI.
      Alte nevoi mai aveți?
      Dacă vrei un pensionar retardat la Ministerul Sănătății, mai bine să lăsăm SRI-ul să numească un ofițer retardat oarecare. Nu cred că e mult mai rău.

 2. Viorel coada de purcel se crede un Trump in varianta mioritică! Pardon a Serviciului Independent pentru Comert Exterior! Prostovanul dreaqului!

 3. Ideile sunt foarte bune. Trebuie trecut la acțiune !!! 1. Formarea unui guvern din oameni capabili cate să preia controlul după căderea celor de acum. Până la noi alegeri
  2. Apel la toată țara să participe incluzând diaspora.3. Execuția rapidă a planului de bătaie și persoane cheie în poziții importante.

  • Usor cu pianul pe scari, ca o sa-l faci praf! Nu cu securisti, hoti, traseisti politici si sustinatori ai casatoriilor homosexuale gen Viorel Catarama se ridica o tara!

 4. AU TRECUT30 DE ANI ,GATA NE-AM SATURAT JOS TOTI CEI CARE NEAU DISTRUS TARA.

 5. Credeam că se numește stupidist-cataramistă și nu e mișcare, că mai mult stă; de 6 la ruși.
  Cîți imbecili pe mp, on și off-line :))

 6. De cind securistul neosovietic Viorel Catarama e nationalist-suveranist ? De ce nu e liber-schimbist ? E ridicola si gaunoasa platforma tovarasului Viorel! A fost trimis sa ocupe si sa compromita terenul, tehnici verificate…

 7. Dr Catarama – 02.03.2009, 18:12 63
  Fondul Oamenilor de Afaceri (FOA), administrat de societatea SAFI Invest, a raportat pierderi record de 38,7 mil. lei (10,5 mil. euro) anul trecut, in urma reevaluarii participatiilor din portofoliu.

  Listat pe piata RASDAQ sub simbolul XFOA

 8. Stiti, ceva, „dragi romaini” sau „Dragii mei”, sunteti tot timpul foarte critici la adresa oricarui OM INDRAZNESTE SA CEARA SA VA MISCATI. Sunteti nebuni, sunteti doar babuini ???????? CINEVA, TREBUIE SA-_SI ASUME SARCINA DE A STA IN FRUNTEA VOASTRA, ca e un „fost penal ” al lui Iohanis, ca e un ACTUAL PENAL al aceluiasi…… NU VA DATI SEAMA CA STATI PE PUNCTUL DE A DISPAREA CA NATIE pentru ca URATI PREA MULT tot ce nu va CONVINE ?????????? Romani,IDIOTI, sunteti doar CARNE DE TUN PENTRU ALTII. TREZITI-VA ¡¡¡¡¡¡¡¡. MERGETI IN PIATA SI STRIGATI CE VA DOARE …..DACA NU: CAPUT CU VOI.

  • MAMARE….PROSTIA TE URMARESTE….PAS CU PAS

 9. Terenul nu e cumva ocupat deja de Calin Georgescu, viitor premier ? Viorel Catarama nu e cumva definitiv compromis? Liberal esuat, SAFI, Secu etc? Tupeul singur tine de program politic? Covid-ul il mai poate imbunatati pe cineva larg detestat ? Intrebari pentru Viorel.

 10. Aparitia unei miscari suveraniste era asteptata, dar nu poate fi salutata daca in fruntea ei se afla un fost liberal, prost ca noaptea. Dupa episodul autoinfectarii cu Cov Sars 2, care a demonstrat ce creier de bibilica are acest domn, miscarea pe care o propune e gata esuata. Vrem si noi filozofi de genul Michel Onfray!!! Vrem si noi in functii publice sau politice pe absolventii romani de Oxford si Cambridge. Care dintre acesti superdotati s-ar alatura expiratului Catarama? Mai ales ca programul expus mai sus nici nu este un program politic serios, pare facut de vanzatorul de la chioscul de ziare intre doua vanzari.

  • Creier de bibilica ai tu, deoarece nu ai inteles ca „episodul autoinfectarii cu Cov Sars 2” a fost o manevra abila de PR! Omul nu a riscat aproape nimic, dar a avut vizibilitate maxima, tocmai pentru ca sunt destui prosti ca tine sa-i acorde atentie. Care „noi”? Uite ca eu nu vreau „filozofi de genul Michel Onfray” si „absolventii romani de Oxford si Cambridge”, pentru ca sunt mai idioti decat prevede legea! Lumea asta se duce dracului, la propriu, din cauza unor astfel de indivizi nivelati pe creier de propaganda antihristica. Din nefericire pentru omenire, ei vor deveni majoritari in urmatoarele decenii!

 11. Catarama este doar un politruc (prost cu craci…, pardon…cu diploma!). Nationalist!? Suveranist!? Baaaa, treziti-va!!! V-a lasat memoria??? Catarama a fost foarte vocal impotriva Referendumului pt familie, a sustinut la fel de vocal drepturile Lgbtq… Fraierilor, iar va lasati pacaliti!!! Trimiteti-l la plimbare!!!

  • Vorbesti prostii . De aceea scrii ca anonim.Mai bine taci.

 12. https://youtu.be/TaCt6H8DVSU
  De ce vor unii copnducator cu Oxford Cambridge University? De ce? Noi suntem romani si daca salivam mereu pentru ce vine din afara nu vom fi capabili sa pastram tara, natiunea . Mai lasati-va de snobism,. Nu v-ati saturat cat v-ati hiolbat la strain iar ei v-au furat totul? Asteptam de mult, Romnaia asteapta de mult unirea fortelor suveraniste si nationalist patriotice. Asta poate fi salvarea.Cu Dumnezeu ‘nainte. Oameni calificati, de merit, in locurile cheie, si cu sufletul romanesc, pentru tara si natiune.

  • https://youtu.be/TaCt6H8DVSU
   De ce vor unii copnducator cu Oxford Cambridge University? De ce? Noi suntem romani si daca salivam mereu pentru ce vine din afara nu vom fi capabili sa pastram tara, natiunea . Mai lasati-va de snobism,. Nu v-ati saturat cat v-ati holbat la strain iar el v-a furat totul? Asteptam de mult, Romania asteapta de mult unirea fortelor suveraniste si nationalist patriotice. Asta poate fi salvarea.Cu Dumnezeu ‘nainte. Oameni calificati, de merit, in locurile cheie, si cu sufletul romanesc, pentru tara si natiune.

   • Jegul securist prost Cataramă spunea cu ceva timp în urmă că ai nevoie de Iohannis.

 13. Foarte frumos și pe bune că aș și cotiza lunar doar ca să-l văd pe Gauleiterul Scrâșnitor cum bâțâie în boxa acuzaților și cum e condamnat la un milion de ani de muncă silnică la Canalul Arad-Sulina.
  Dar „dreapta liberală” ca doctrină se pupă ca nuca-n perete cu programul anunțat, nu?

 14. Liviu Plesoianu
  19 ore · Public
  Cataramă naționalistu’, care tocmai a spus că propune „suspendarea lui Iohannis”, îi lustruia lui Iohannis bocancii cu cravata, îi spăla de mână șosetele și îi curăța scamele cu penseta. Mă tăvălesc prin făină și pesmet de râs!
  P.S. Vreți naționalism și suveranism? Păi nu vă dă SISTEMUL? Vă dăăă…

 15. La pct. 1 din program nu ar fi trebuit sa fie ROEXIT? Halal patrioți! Ăștia sunt Pusi sa compromită adecaratii suveranisti

 16. Domnul Catarama are dreptate iohanis – orban şi ciolacu care i-au votat au distrus ţara, trebuie rapid demişi şi judecaţi pentru înaltă trădare.
  Cele 12 puncte ale Platformei – program iniţiate de domnul Cataramă, poate scoate ţara din beciul săpat de iohanis-orban-ciolacu.

 17. Domnul Cataramă este un om politic reversibil din partea oamenilor de rînd printre care fac parte și eu, dacă ar fi propus la patrioți așa ceva dl.Diaconescu fostul ministru ce dă multe comentarii la Realitatea plus ar fi cel mai potrivit politician credibil și avem mulți alți că dumnealui, greu să mai îndrepți ceva în țara asta cînd trei sferturi sunt hoți și corupți…

 18. Liberalii in cădere liberă vor sa recupereze electoratul eurosceptic și naționalist patriotic care e in creștere și sa îl ducă in direcția dorita de sforari. De aceea l-au împins pe Catarama sa creeze aceasta mișcare. Dacă ar fi fost sincer ar fi avut ca principal obiectiv ROEXiT deci ieșirea din Babilon. Nu exista nimic in program despre așa ceva. Catarama doar va compromite ideea de patriotism și de mișcare pt suveranitate. Nu s-a remarcat in trecut ca fiind un susținător al acestor idei. Acum speriați de valul crescând de euro-sceptici l-au inventat pe acesta ca sa deturneze acest val spre ce dorește magia UE. Adică euroscepticismul trebuie sa eșueze intr-o mișcare marginala.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998