CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pandemia perpetua: Guvernul a stabilit citi romani va vaccina in 2023

9 comentarii / 2616 vizualizări / 9 noiembrie 2021

Guvernul României pare să știe de pe acum că virusul Covid 19 nu dispare și ne va ține în priză ani de zile de aici încolo. În consecință, ministerul Sănătății a anunțat azi cota de populație care va fi vaccinată anti-Covid în anul 2023: 90%.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, anunță că România își propune să vaccineze peste 90% din populația generală cu vârsta peste 12 ani în 2023. Andrei Baciu a anunțat azi care sunt obiectivele pe care și le-a stabilit Guvernul pentru anii 2022 și 2023 în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID. Pe lângă obiectivul general care înseamnă continuarea vaccinării populației în condiții de siguranță, autoritățile anunță obiective specifice pe perioade de timp. Astfel, în 2022, obiectivul este acoperirea vaccinală în proporție de 20% pentru copiii mai mici de 12 ani și în în proporție de 70% pentru populația generală în vârstă de 12 ani și mai mult. În 2023 obiectivul este vaccinarea a cel puțin 90% din populația generală cu vârsta peste 12 ani.
Obiectivele privind vaccinarea în următorii doi ani au fost stabilite, conform Mediafax, de Comitetul național de vaccinologie și vor fi impuse printr-o hotărâre de Guvern.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Pana nu ia Dumnezeu clasa politica creata de Ion Iliescu, cu el cu tot, nu iese Romania la soarele bucuriei. AFARA DIN U.E. CARE ESTE UN CUIB AL HOTIEI FARA LIMITE ..DE CE AU LUAT-O PE KOVESI ACOLO SI AU FACUT-O ANCHETATOARE? CA ESTE IDIOATA PERFECTA PENTRU URSULA CEA CU 7 COPII…ATATA HOTIE CU VACCINURILE SI KOVESI FACE ANTICORUPTIE LA ORADEA? DA-O IN PLA CALULUI

 2. Dupa ce ne-a anuntat care-i obiectivul Romaniei in intrecerea vaccinarii socialiste dintre statele lumii, il asteptam pe tovarasul Baciu, un model intre modele, sa ne spuna tinta pe termen lung a cincinalului vaccinarii.

 3. Eu zic sa vaxineze dimineata , la pranz si seara, ca mancare ….

 4. @ Wikipedia
  ,,Miruts Yifter died at age of 72 on 22 December 2016 in Toronto, Ontario, where he had lived since 2000.[5] According to family members, he had been suffering from respiratory problems.” , ?

 5. Ro-vaccinare: vaccinarea nu este obligatorie
  HG: 90% vaccinare.

  noaptea minții

 6. Adrian Baciu e curva aia de manechin. Ăsta a ajuns să decidă cați ne vaccinăm. Oamenii ălștia vor ajunge in inchisoare.Nu vom ceda și in fiecare zi am amici vaccinați care se satură de minciunile și abuzurile acestei clici de fasciști care mențin ura, scandalul, teroarea ca să stoarcă bani

 7. Aceste Satane trebuie omorâte de urgenta,altfel vom fi noi sacrificați.

 8. @ D’ăștia cu sub 30% prezență la vot au propus să vaccineze ei toată populația că a zis Băsescu că ,,v-a ciuruit” , ?

 9. Daca (mai) are cineva vreun dubiu…
  Plandemia la foc continuu ..
  Trăiască BigPharma….
  Trăiască Globalismul
  Trăiască ” 1984″ …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998