CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Papa și Erdogan au discutat despre situația din Gaza: E nevoie de două state

10 comentarii / 2084 vizualizări / 27 octombrie 2023

Șeful biroului de presă al Sfântului Scaun, Matteo Bruni, a confirmat convorbirea telefonică pe care papa Francisc a avut-o ieri cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan cu privire la ”situația dramatică din Țara Sfântă”, relatează Vatican News.

”Papa Francisc”, a precizat Matteo Bruni, ”și-a exprimat durerea pentru cele ce se întâmplă și a amintit poziția Sfântului Scaun, manifestându-și dorința de a se ajunge la soluția celor două state și la un statut special pentru orașul Ierusalim”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. ,,Tara sfanta” ??? O tara unde se intampla un GENOCID perpetu este sfanta ?

  ,,Alesii” Lui Dumnezeu cum isi spun ei sunt in realitate ALESII Satanei Yehova, cel la care se inchina Paduchiosii.

  Iisus Cristos din Galileea, gal din nemamul tracilor, s-a expus in ,,tara sfanta” satanista pentru ca acolo Satana Yehova era foarte prezent.
  Iisus Cristos a stiut ca paduchiosii il vor rasticni pentru ca invataturile sale erau cu 180 de grade impotriva Talmudului lor satanic.
  In nicio alta tara nu ar fi fost atat de hulit si rasticnit Mantuitorul, oricate invataturi ar fi raspandit, lucru pe care l-au facut apostolii si nu li s-a intamplat nimic, pentru ca numai unde sunt paduchiosi nu au loc Dumnezeu adevarat , Iisus Cristos si Sfanta Fecioara.
  Iisus a ales locul cel mai potrivit unde Mielul Domnului a fost sacrificat pentru ca OMUL sa afle adevarata credinta, si unde sa inceapa sa cladeasca Biserica sa ORTODOXA, singura soborniceasca si apostoleasca biserica a Mantuitorului. Restul sunt SECTE create de Paduchiosi pentru ca adevaratii crestini sa nu se raspandeasca. Incepand cu secta catolica formata in Vaticanul plin de reptile, unde orgiile Papilor s-au tinut lant secole de-a randul – a existat si o Papesa, o curva care a nascut pe strada – toate asa-zise biserici sunt secte create de cate un paduchios.
  Si Mahomed drogatul a fost un sclav al paduchiosilor care au inventat aceasta falsa ,,religie” in acelas scop de a opri raspandirea adevarailor crestini ortodocsi.
  Din acest motiv Rusia, cea mai mare tara ortodoxa, este cea mai urata de paduchiosi.
  Acest dialog intre un Papa Paduchios mascat, pentru ca adevaratul Francisc satanistul a fost executat de Retinger cel care s-a dus la Yehova in noaptea de revelion anul trecut, si o clona a lui Erdogan, este o alta manevra a Vaticanului satanisto-nazist de a-i baga in fata pe turci asa cum au facut secole de-a randul cand turcii au incercat sa ocupe tarile ortodoxe romane si sa distruga ortodoxia pe aceste meleaguri la ordinul Vaticanului.
  Acum totul este apa de ploaie pentru ca turcii au primt cutremure de la paduchiosi si oricat de mare ar fi legaturile intre turci si paduchiosi, turcii nu uita usor ce le-au facut paduchiosii de curand.
  Asa ca Papa Paduchiosul mascat crede ca il mai baga cineva in seama, sau ca turcii mai baga mana in foc pentru ei.
  Vaticanul este unul din cele 34 de obiective satanice care vor fi distruse la propriu, dintre care sunt si Casa Alba care este goala de cand a plecat Trump, Parlamentul Satanist European care are aceeasi arhitectura cu turnul Babel, si Palatul Reptilelor Bukingam. Planul este in grafic.

  • S-a răsturnat căruța cu descreierați pe situl ăsta, iar Mihăiță este împăratul încoronat al schizofrenicilor aflați în plin delir psihotic.

   Medicamentele și tratamentul nenică. Urgent nebunule turbat până nu omori oameni pe stradă din cauza vocilor satanizatule.

  • Satana Yehova ti-a luat mintile si le-a dus in Palatul Reptilelor

  • 1000% corect!!!

  • analazile ti-au iesit cu cacat in sange

 2. de ce 2 state?
  unul singur! cu toti palestinienii si refugiatii palestinieni adusi si facuti cetateni.
  diversitate! multiculturalism! ganditi-va cat o sa creasca pib-ul!

  • Diversitatea e pentru goymi. Nu cred că perciunații costumați ce-și pun saci de plastic peste cap în avioane de SCÂRBĂ că zboară peste nealeși ar vrea o țară multiculturală.

   • sa primeasca ce impun altora.
    sa nu le lasam loc de scapare.

 3. O crimă este pregătită în fața ochilor noștri, o vom preveni?
  Armata israeliană se pregătește să curețe etnic Fâșia Gaza în conformitate cu vechiul vis al supremaților evrei. Cu toate acestea, în Israel și Statele Unite, mulți cetățeni se opun acestei crime.
  În Orientul Mijlociu, mulți voluntari se pregătesc să-i salveze atacând statul evreiesc.
  Contrar percepției pe care o avem despre acest conflict, imposibilitatea rezolvării lui timp de 76 de ani nu vine din rea-credința protagoniștilor săi. Dar din absența alegerii între două sisteme: o lume „bazată pe reguli” sau „pe drept internațional”. Statele Unite au trimis IDF mii de obuze de 155 de milimetri și un număr necunoscut de bombe penetrante Joint Direct Attack Munition (JDAM), capabile să distrugă totul la o adâncime de 30 sau 40 de metri și pe o rază de 400 de metri. În timp ce fiecare parte încearcă să-și stabilească poziția, bombele continuă să plouă puternic asupra Gaza, iar armele continuă să sosească în Israel. Deja 1.300 de israelieni și 4.137 de palestinieni au murit.
  Imposibilitatea rezolvării conflictului israeliano-palestinian nu stă în rea-credința israeliană. În realitate, suntem cu toții complici: arată ineptitudinea „lumii bazate pe reguli” pe care președintele SUA, Franklin D. Roosevelt, și prim-ministrul britanic, Winston Churchill, au încercat să o creeze în 1942-45 și pe care am fost de acord să o creeze. dizolvarea URSS. Funcționează pe baza regulilor decretate de anglo-saxoni, acum făcute publice de G7. Dimpotrivă, secretarul general al PCUS, Joseph Stalin, și șeful guvernului francez în exil, Charles De Gaulle, au cerut o „lume bazată pe dreptul internațional”. În aceasta din urmă, statele sunt suverane și nu sunt obligate decât să respecte tratatele pe care le-au semnat. Pe această bază a fost creată Națiunile Unite. Depinde de noi să revenim la textul fondator, Carta de la San Francisco. Aplicat conflictului actual, aceasta înseamnă, în primul rând, pentru Israel să-și respecte propria semnătură în partea de jos a scrisorii de aderare la ONU, iar pentru Autoritatea Palestiniană, cea a semnăturii atașate la Acordurile de la Oslo… De luni de zile, demonstrații masive au denunțat aliații khazari ai lui Benjamin Netanyahu și reforma legilor fundamentale care pun sistemul judiciar sub controlul Executivului. Nu s-a întâmplat nimic, „lovitura de stat” a avut loc în această vară.
  Partidul Forței Evreiești (Otzma Yehudit), presupusul moștenitor al mișcării americane, Liga de Apărare Evreiască a rabinului Meir Kahane. Această organizație s-a opus oricărui contact cu Uniunea Sovietică și astăzi cu Rusia. Ea a cerut uciderea neonaziştilor şi l-a asasinat pe directorul Comitetului American-Arab Anti-Discriminare. Este în mod explicit rasist și se opune oricărei căsătorii între evrei și goïms (ne-evrei). A fost clasificată drept organizație teroristă în Statele Unite din 2001. A fost finanțată în secret de Yitzhak Shamir cu fondurile Statului Israel… Forțele Aeriene bombardează orașul Gaza într-un ritm fără precedent. Potrivit Organizației Națiunilor Unite, a făcut deja praf cel puțin o treime din oraș.
  Gilad Erdan, ambasadorul Israelului la ONU, face tot posibilul pentru a se asigura că toate agențiile ONU și toate statele membre condamnă Hamas. Deși a fost bine primit în primele zile de război, a întâmpinat tot mai multe dificultăți în a-și face auzit punctul de vedere al țării sale… În Statele Unite, pacifiştii evrei au manifestat în faţa Congresului. Poliția din Capitoliu, amintindu-și de atacul Trumpist, i-a reprimat dur. 500 dintre ei au fost arestați și ar putea fi aduși în fața justiției. Un oficial de rang înalt al Departamentului de Stat, Josh Paul, a demisionat pe 18 octombrie, pe fondul pierderilor, acuzând administrația Biden că nu are nicio politică și, în cele din urmă, a ascuns curățarea etnică în devenire.
  Nu este oricine, după o carieră strălucită în biroul de secretar al Apărării Robert Gates și în Congres, a fost timp de 11 ani directorul Biroului pentru Afaceri Politice și Militare. El a fost cel care a validat toate transferurile de arme. Pe acest impuls, 441 de asistenți parlamentari s-au adunat într-o clădire alăturată a Capitoliului pentru a denunța lipsa de conștiință a administrației Biden și a membrilor celor două adunări. Dacă Josh Paul este un evreu apropiat de strada J, lobby-ul pro-israelian anti-Netanyahu, acești rebeli provin atât din minoritatea evreiască, cât și din minoritatea musulmană. Ei nu contestă lupta împotriva islamiştilor politici din Hamas, ei avertizează împotriva comiterii unui genocid.

 4. Și în turcia este nevoie de două state un stat KURD și unul turcia

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998