CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Paradoxuri pedeliste: Prigoana, fericit ca Basescu nu-l mai lasa sa-si bata nevasta

0 comentarii / 1637 vizualizări / 27 martie 2012

Dacă cineva își imaginează că pledoariile fierbinți din parlament în favoarea actului de justiție și împotriva corupției ale arestatului deputat Mihail Boldea sunt o contradicție neuzuală în rîndurile PDL se înșeală amarnic. Pe aici, regula ”una vorbim, alta fumăm” e generalizată.

Bunăoară, zilele trecute, promulgarea de către președintele Băsescu a legii contra violenței în familie era salutată în parlament printr-o declarație politică de către nimeni altul decît deputatul PDL Silviu Prigoană. ”Salut iniţiativa domnului preşedinte Traian Băsescu de a organiza o conferinţă de presă asupra acestui subiect şi sper că, organele abilitate a aplica această lege vor lucra intens şi vor diminua acest fenomen din păcate destul de extins în România anului 2012” a declarat pedelistul.

Noroc că a precizat în clar că se referă la un fenomen specific anului 2012. Altfel, ne-am fi amintit de ”fenomene” specifice altor ani, atunci cînd soția parlamentarului povestea la TV cum o bate soțul cu pliciul de muște, cum a trebuit să fugă de acasă doar în cămașa de noapte, cum soțul a relatat la TV că atunci cînd a cunoscut-o era ”îmbrăcată precum o curvă” șamd. Nici nu e de mirare că au vreo trei divorțuri la activ.
Sigur că Prigoană, care a mai declarat public că își alintă soția ”parizer legat cu sfoară” ar putea și el să ceară protecția legii: ”Pai si pe mine ma bate nevasta-mea, numai ca mie mi-a fost pana acum rusine sa recunosc in public. Si am zis ca decat sa ma bata, mai bine divortez”. Plus că Bahmuțeanu a recunoscut, chiar ea: „In casa erau numai pliciuri pentru ca nu suporta spray-ul de muste ca e toxic. Dar si el l-a folosit pe mine si eu l-am folosit pe el”.

Așa că nu s-ar fi găsit probabil, specialist mai mare în parlamentul României decît patronul Rosal care să salute legea băsesciană ce i-ar putea aduce liniștea în casă. Ori de nu, cîțiva ani de pușcărie. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998