CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Parchetul ancheteaza tentativa de sinucidere a lui Nastase

0 comentarii / 1616 vizualizări / 21 iunie 2012

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis o anchetă în legătură cu tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase.

‘Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit o cauză, având ca obiect incidentul petrecut în seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian’, se arată într-un comunicat al Parchetului General remis Agerpres.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorului şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru efectuarea cercetărilor.

Fostul premier Adrian Năstase a ajuns, miercuri noaptea, cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

El a fost luat de la locuinţa sa din strada Zambaccian, pe targă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, miercuri, pe fostul prim-ministru Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998