CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Parchetul, sesizat împotriva unui deputat pentru folosirea unui copil în campania electorală

0 comentarii / 1782 vizualizări / 26 iunie 2024

Deputatul UDMR Magyar Lorand-Balint cere printr-o interpelare parlamentară intervenția Parchetului, a AEP și a protecției copilului împotriva deputatului liberal Adrian Cozma, acuzat că a folosit un copil în campania electorală fără acordul părinților minorului.

”Am fost căutat la biroul parlamentar teritorial de mai mulți localnici din Satu Mare, reclamând faptul că candidatul PNL la președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a șocat opinia publică din Satu Mare folosind un copil de 10 ani în campania electorală. Adrian Cozma a întâlnit copilul pe stradă, i-ar fi dat 20 de lei, 10 pixuri și o înghețată, l-ar fi învățat ce să spună și apoi a postat înregistrarea/videoclipul pe Facebook. Un copil de 10 ani a fost folosit fără acordul părinților în scopuri electorale. Mai mult, familia a aflat abia după ce postarea a fost publicată pe conturile de socializare.
După 24 de ore de la postarea filmulețului pe rețelele de socializare, am fost informați că Adrian Cozma și-a trimis șoferul la familia copilului pentru a obține, fără succes, acordul părinților. Ce măsuri au luat instituțiile competente să intervină în acest caz (AEP, DGASPC, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare)?” afirmă deputatul în interpelare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998