CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Paritate”: Inalt reprezentant al Guvernului Romaniei, discutii oficiale în SUA cu secretarele congresmenilor

1 comentariu / 2305 vizualizări / 27 martie 2015

Deputata PSD Ana Birchall, președinte al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților și Înalt Reprezentant al premierului pentru afaceri europene și parteneriat cu SUA, efectuează o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, în perioada 23-28 martie, pe agenda discuțiilor aflându-se aspecte care țin de cooperarea în planul diplomației parlamentare, consolidarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Ana Birchall a avut o întâlnire cu Jennifer Duck, șefa de cabinet a senatorului Dianne Feinstein, președinte al Intelligence Committee și inițiatoarea unui proiect de lege privind migrația, context în care oficialul român a susținut că România va lucra îndeaproape cu SUA pentru a îndeplini toate criteriile în direcția includerii cât mai rapide a României în programul Visa Waiver.

„Am stabilit cu șefa de cabinet a președintelui Intelligence Committee să lucrăm îndeaproape în perioada imediat următoare pentru a crește șansele României de a fi inclusă cât mai repede în programul Visa Waiver”, a declarat Birchall, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Numai despre ciocanitoarea Ana Birchall nu mai citisem pe acest site. De ce nu instituiti o ribrica speciala gen „nici o zi fara parasute”?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998