CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Partidul boierilor, pe mina oierilor: Jiji vrea fotoliul lui Bratianu

0 comentarii / 1330 vizualizări / 18 decembrie 2012

Noul deputat PNL Gigi Becali a declarat, azi, pe holurile Parlamentului, că ţinta sa este ca el să fie preşedintele PNL, iar Crin Antonescu preşedintele ţării, arătând că atunci când Antonescu va pleca la Cotroceni partidul nu trebuie să rămână pe mâna lui Tăriceanu, pentru că se alege praful.

„Cu timpul voi urca câte o treaptă, câte o treaptă, până când… Ţinta mea este Antonescu preşedinte, eu preşedinte PNL. În 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac… Asta este ţinta mea”, a spus Becali.
El a spus că Antonescu trebuie să îi spună şi să îl roage să aibă grijă de partid. „El (Antonescu – n.r.) trebuie să zică el: «Te rog», să zică el: «Eu plec, ai grijă, îţi las un bun de care să ai grijă cu sfinţenie, pentru că PNL trebuie să rămână pe o mână puternică, pentru că dacă rămâne pe mâna lui Tăriceanu se alege praful de PNL»”, a adăugat, conform Mediafax, Becali. El a spus că, dacă în timp nu va primi funcţia de vicepreşedinte PNL, el nu va rămâne simplu membru. „Dacă nu-mi dau funcţia de vicepreşedinte, bine, uşor, uşor, de ce să stau simplu membru? Nu. Becali simplu membru?”, a adăugat Becali.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998