CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Partidul lui Basescu – cu pieptul gol in apararea serviciilor secrete

1 comentariu / 2823 vizualizări / 24 octombrie 2018

Tandemul Dragnea – Tăriceanu subjugă serviciile de informaţii, iar acuzațiile aduse de aceștia SPP reprezintă un atentat la siguranța națională și o nefericire pentru poporul român. Aceasta este poziția exprimată de partidul lui Băsescu, PMP, față de anchetarea de către o comisie parlamentară a serviciului amintit, poziție exprimată chiar de deputatul popular care face parte din ea.

”Am pomenit în repetate rânduri de pericolul pe care cuplul Dragnea – Tăriceanu îl reprezintă pentru statul de drept, încă de la preluarea puterii de către aceste două personaje sinistre cu apucături dictatoriale” afirmă deputatul PMP Adrian Todoran, într-o declarație politică.

”În mai puţin de doi ani, Liviu Dragnea a reuşit să schimbe inclusiv Codul Penal, dezincriminând abuzul în serviciu, faptă ce i-a adus o condamnare penală şi un posibil sejur de câţiva ani la puşcărie. Evident, nici Călin Popescu-Tăriceanu nu se lasă mai prejos, acuzând instituţiile statului că a fost supravegheat şi interceptat de serviciile statului, timp de şapte ani, dar nu ar fi fost informat în această privinţă. Drept urmare, trebuie făcută curăţenie în aceste servicii ale statului, care deranjează puterea. Săptămâna trecută a fost rândul Serviciului de Protecţie şi Pază, adjunctul instituţiei fiind audiat de Comisia de control constituită la nivelul Parlamentului(…)
Dincolo de lipsa de oportunitate a unei astfel de comisii, ce angrenează eforturi inutile, expunerea publică a conducerii SPP, printr-o adevărată condamnare în spaţiul public a reprezentanţilor serviciului respectiv, reprezintă un atentat la siguranţa naţională. Se încearcă, în mod absolut evident, discreditarea serviciilor şi subjugarea lor interesului politic. De ce? Pentru că nişte oameni profesionişti, neobişnuiţi cu vehicularea informaţiilor de serviciu la nivelul şpriţului de seară, nu au înţeles să răspundă ordinelor politice primite din partea unor găşcari al căror scop comun este acela de a-şi proteja interesele financiare, aflate în multe situaţii în afara legii” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Va rog sa nu mai poluati spatiul informational cu aceasta gasca si adeptii ei ! Numai prostii spun „dezincriminarea abuzului in serviciu …etc ” !!!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998