CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Partidul lui Cioloș dă de pămînt cu Aurescu: Simion și AUR, marii cîștigători ai eșecului Schengen

2 comentarii / 2310 vizualizări / 20 decembrie 2022

REPER, partidul lui Dacian Cioloș, îl critică foart aspru pe ministrul de externe, Bogdan Aurescu, pentru eșecul intrării în Schengen și spune, prin vocea deputatului Andrei Lupu, că marele cîștigător politic este AUR. O altă critică adusă lui Aurescu e aceea că asistă impasibil la furia anti-UE a românilor și la campaniile de boicotare a produselor austriece.

”Este inacceptabil, domnule ministru, să asistați pasiv la boicoturi și furie națională fără niciun fel de reacție(…) Dar în timp ce noi stăm aici și ne mestecăm frustrarea, dumneavoastră, care sunteți un diplomat de carieră și un politician cu mare experiență, pentru că ați supraviețuit ani în șir, ar trebui să știți că există un câștigător al gafelor pe care le-ați făcut în acest an și care au dus la dezastrul aderării noastre la Spațiul Schengen. Numele acestui câștigător este George Simion. Și dacă am face cu toții liniște l-am putea auzi cum își numără voturile. Da, dle Aurescu, faceți parte din galeria celor care prin faptele lor contribuie la creșterea sentimentelor antieuropene din România. Și asta mi se pare o vină uriașă((…) Ar trebui să vă cer demisia, dar știu că nu vă pasă. Ar trebui să vă cer să vă asumați eșecul intrării României în Spațiul Schengen, dar ați avut suficient timp să o faceți și este evident că nu sunteți dispus să vă asumați nimic(…)
Nu suntem acolo pentru că dumneavoastră, domnule ministru, împreună cu toți cei ca dumneavoastră, nu vă lăsați duși din ministere și guvern. Este trist și rușinos, domnule ministru. Și nu uitați: când veți pleca, strângeți mâna lui George Simion, poate că va avea un loc călduț pentru dumneavoastră dacă tot ce faceți acum îl va ajuta să ajungă la guvernare” afirmă Lupu într-un articol publicat de Digi24.ro. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. asa arata un tradator autentic inchinator la besleaga imputita soros.
    il cheama Cioros.

    • Cszsoloszsz fiul lui Szsorozsz

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998