CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Partidul – OTV, propunere halucinanta in Parlamentul Romaniei

0 comentarii / 1303 vizualizări / 1 aprilie 2013

Partidul lui Dan Diaconescu, emanat de televiziunea OTV, în prezent închisă, lansează o propunere incendiară în Parlamentul României, prin intermediul unuia dintre deputații săi, fără echivalent la nivel mondial și care ar zgudui din temelii piața televiziunii de la noi.

Concret, într-o declarație politică oficială rostită în plenul Camerei, deputata PPDD Maria Dragomir atacă scandalul măsurătorilor ratingurilor TV de către firma însărcinată cu acest lucru, avertizînd că ”situaţia devine şi mai controversată în condiţiile în care unele televiziuni sunt profund nemulţumite de rezultatele acestor măsurări, în timp ce altele nu comentează, deşi şi ele ar părea să aibă probleme”.

Deputata PPDD are, în consecință, o soluție-șoc, fără precedent la nivel internațional: ”În aceste condiţii, eu cred că există soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii. Ei bine, fiecare cetăţean din România, o dată pe trimestru, poate să opteze, atunci când face plata pentru factura de curent şi implicit pentru abonamentul de televiziune, către ce televiziune să se îndrepte banii săi. Este o formulă foarte simplă, însă extrem de eficientă pentru că pe această cale, trimestrial, se vor stabili adevăratele ratinguri! Adevărata audienţă a fiecărei televiziuni! Este nu doar cea mai bună posibilitate de măsurare a audienţelor, dar ea este şi cea mai corectă, putând fi vizualizată de oricine, oricând! Fiecare cetăţean poate verifica dacă opţiunea lui a fost înscrisă corect, fiecare post de televiziune poate verifica numărul celor care au optat pentru acest post de televiziune! Şi astfel, poporul român poate stabili, în mod real şi corect, adevăratele audienţe ale posturilor de televiziune!
Soluţia se află în mâna noastră, stimaţi colegi. Iar noi avem obligaţia să punem ordine în acest sistem, extrem de important nu doar pentru televiziuni, ci şi pentru opţiunile fiecărui cetăţean/telespectator din ţara noastră” conchide deputata. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998