CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Paruiala generala in PDL dupa demisia lui Frunzaverde

0 comentarii / 1648 vizualizări / 28 martie 2012

Partidul de guvernămînt trece prin momente de neimaginat altădată, pe vremea cînd lăsa impresia că e o mașinărie 100% robotizată care gîndește cu un singur creier, fie el și la Cotroceni. În acest moment, pare că fiecare se războiește cu fiecare în partid, iar evenimentele tind să ia amploare cu fiecare ceas.

După plecarea lui Frunzăverde, scandalurile se amplifică în interiorul PDL.
Astăzi, finul lui Boc, Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a cerut demisia urgentă a ministrului Transporturilor pe motiv că a ales Mureșul în locul Clujului ca parte a rețelei de transport european. „Sunt stupefiat ca ministrul si-a permis, fara explicatii sau vreo consultare, sa decida ca Muresul este potrivit sa fie prins in reteaua transeuropeana de transport rutier si feroviar, iar Clujul nu. Consider ca ministrul Nazare ar trebui sa demisioneze, este un incompetent, iar eu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, cer public acest lucru!”, a spus Tise, citat de ziare.com.

În paralel, Cezar Preda sare direct la gîtul premierului Ungureanu, într-un interviu dat Mediafax, pe care îl acuză că a difuzat presei știrea privind plecarea nervoasă din ședința coaliției: ”Un prim-ministru al României care face în spaţiul public sau care aruncă în spaţiul public, pentru că nu de la noi a ieşit aşa ceva, o asemenea atitudine în speranţa de a lua anumite procente personale, partidul care l-a responsabilizat acolo nu o să ierte niciodată aşa ceva”.

Nici Emil Boc nu scapă de furia (ușor dezlînată și agramată) a lui Preda: ”Vinovat este şeful meu de partid, care n-a ştiut în momentul când a capacitat personal să conducă România, nu a pus la punct anumite chestiuni pentru care el ca şef de partid le avea în mintea lui, în buzunarele lui obligatorii de făcut ca paşi pentru ca partidul meu să conteze în alegerile din 10 iunie şi din noiembrie”.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998