CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9297 RON UP | 1 USD = 4.6851 RON UP | 1 GBP = 5.7419 RON UP

Pas cu pas. Pasul mic si pasul mare

3 comentarii / 3157 vizualizări / 18 decembrie 2014

Alina Gorghiu poate fi o solutie. Poate ea, insasi, fi solutia? Daca va castiga alegerile in PNL invigandu-l pe Ludovic Orban, ea va trebui sa castige si runda a doua.
Care este cea mai grea. Alina Gorghiu va trebui sa devina si presedintele marelui Partid National Liberal. Din aceasta perspectiva, trebuie formata optiunea liberalilor.
Din punctul meu de vedere are toate sansele. Si pentru pasul mic. Si pentru pasul mare. Din pacate, Ludovic Orban va fi mai putin agreat de catre PDL pentru cel de-al doilea pas. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. cum sa fie un partid mare in politica(zona public) la lumina zilei cu o mui-ere sef? Fiintele astea au putere mare numai noaptea si fara haine pe ele? PNLul cu mui-ere sef a evoluat in asa hal ca sa lucre numai noaptea ca sa fie asa mare? Mare la ce? Doar daca lucra la ceva vanzari de tara,distrugerea BOR,saracirea cetatenilor,baga tara in razboi, pote fi mare in intuneric.Se vede directia de solstitu de iarna in politica,cu noaptea ce mai lunga,data de nastere a noii presedentiil.Se vede ca este o frica mare in media de balaurii astia noi frati de crucea noptii cu aia vechi.

  2. Cica este amanta fatala a multora si acuma a tarii. Dupa CVul ei,numele si ziua nasterii cam toxic personajul.Daca azi imediat ce soarele incepe sa coboare pe cer si incepe noaptea cea mai lunga a anului,bezna cea mai adanca a ratiunii si este pus sef de stat,prohodul tarii a inceput:oameni buni,zi si noapte la rugaciuni si slujbe de dezlegare de faptele rele ale noilor sefi dubiosi,ca e de rau.Asta este o mare dusmanie si vrajitorie a mar-soneriei contra tarii de care majoritatea cetatenilor nu o merita.

  3. “Gorgonele,”…”reprezintă aberații ale formei pământești,factori de tulburare a echilibrului universal (împotriva cărora vor lupta eroi civilizatori ca Heracles)…”fiind divinități htoniene, fiice ale Nopții,locuitoare ale tărâmurilor de întuneric,mai mult sau mai puțin identice cu forțele naturii, le lipsește antropomorfismul caracteristic în general zeilor greci.Gorgonele,de pildă, iice ale unor divinități marine,aveau „mâini uriașe din aramă,cu gheare ascuțite de oțel.În loc de păr,capul le era acoperit cu șerpi veninoși,care mișunau șuierând.Cu colți ascuțiți ca junghierele,cu buzele roșii ca sângele și cu ochii sclipind de furie,chipurile lor oglindeau atâta răutate șierau atât de înfricoșătoare, încât oricine le arunca o singură privire se prefăcea în stană de piatră”Wikipedia

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998