CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Patriarhia Română: ”O crimă în numele Domnului e o negare a religiei”

2 comentarii / 1986 vizualizări / 9 ianuarie 2015

Patriarhia Română condamnă atacul terorist de la Paris, din 7 ianuarie 2015, care a cauzat moartea a 12 persoane şi rănirea altor 11. ”Biserica Ortodoxă Română respinge invocarea religiei ca pretext pentru a justifica acţiuni politice extremiste, violente şi ucigaşe, deoarece o crimă comisă în numele lui Dumnezeu este o negare a religiei ca factor al păcii spirituale şi sociale.
De aceea, în societatea pluralistă de azi, cultele religioase trebuie să convieţuiască în armonie şi cooperare pentru binele comun, iar societatea să respecte demnitatea şi valorile fiecărei religii.
Totodată, exprimăm compasiune pentru familiile îndoliate şi solidaritate cu poporul francez” se arată într-un comunicat al Patriarhiei remis azi presei.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Se stia reactia islamistilor la ofensele adresate profetului lor, si totusi s-a gasit o publicatie din Franta sa incinga spiritele. De ce tocmai din Franta? Simplu! Pentru ca Fanta a recunoscut la sfarsitul anului trecut Statul palestinian cu capitala in Ierusalimul de Est, trecand peste amenintarile premierului israelian Benjamin Netanyahu. Dupa ce evenimentele se vor raci, se va constata ca atentatorii erau in slujba Mossad-ului.

  2. Icoanele care se vad la altar sunt cu culorile vestimentatiei pe invers: personajul masculin este imbracat ca o femeie si cel feminin ca un barbat.Simbolismul bizantin si corect este asa: barbatul trebuie sa aiba haine verzi(albastre) peste care se pune tunica rosie.Femeile haine rosii peste care se pune tunica verde(albastra).Cum e aici in aceste icoane de la altar, ei apar ca transexuali. Asa fac icoanele moderne marsoniste pe invers! Unii sunt siguri ca asa vor face si icoanele in catedrala aia noua in Bucuresti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998