CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Patriciu va prelua conducerea ”Adevarul”

0 comentarii / 1354 vizualizări / 21 octombrie 2011

Nemulțumit de cum merge businessul, afaceristul Dinu Patriciu pregătește preluarea directă a managementului de la holdingul ”Adevărul”, ceea ce ar însemna prima sa implicare directă în conducerea unei companii pe care o deține. Deocamdată, nu e clar dacă această decizie va însemna concedierea actualului manager, Peter Imre.

Patriciu a recunoscut direct, aseară, la B1TV, că trustul ”Adevărul” are probleme și că e nevoit să aducă permanent bani de acasă pentru a-l întreține. ”Ceea nu e o politică” a recunoscut el, adăugînd că va continua, totuși, să mențină trustul atît timp cît ”mai văd luminița de la capătul tunelului. Dacă acea lumină se stinge, nu mai continui”.
Întrebat dacă e gata să preia conducerea directă a trustului, magnatul a confirmat, spunînd: ”Niciuna dintre afacerile pe care le am astăzi nu sunt conduse de mine, dar, la ”Adevărul”, mă gîndesc cu seriozitate să mă implic mult mai adînc”. Patriciu a mai apreciat, în context, și situația de la alt trust de presă, Realitatea TV: ”Eu cred că acea afacere a fost prost condusă prea mult timp!”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998