CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Pavel Popescu – in vizita la neamurile din Oslo sub acoperire politico-diplomatica?

3 comentarii / 3618 vizualizări / 31 mai 2022

Coincidențe interesante: deputatul PNL Pavel Popescu a tras un periplu european de tip cald-rece, vizitînd în două zile Parisul și Oslo, sub acoperirea unor evenimente politico-diplomatice. Spunem coincidențe pentru că între evenimentele din Franța și cele din Norvegia nu există nici cea mai mică legătură, dar fix în Oslo locuiește familia deputatului liberal, el însuși trăitor ani de zile acolo.

Pavel Popescu, la Oslo, alături de soția Josepha și fiica sa, Ava (foto Facebook)

Biroul Permanent al Camerei Deputaților le-a aprobat deputaților Pavel Popescu (PNL) și Ileana Mihălcescu (PSD) o deplasare la Paris, în 15-17 mai, la Conferința interparlamentară privind provocările migrației, organizată de Senatul Republicii Franceze.
Partea interesantă e că după respectiva conferință, deputata PSD și consiliera parlamentară atașată delegației au revenit în țară, în timp ce deputatul Pavel Popescu a plecat mai departe la Oslo, în Norvegia, pentru a participa la sărbătorirea zilei naționale a țării scandinave. Cheltuielile parlamentului au inclus transport, diurnă, cazare la hotel, costul testelor anti-Covid și asigurări de accidente și sănătate. Generos, deputatul a acceptat ca biletul de avion Oslo-București, la întoarcere, să fie decontat din buzunarul propriu și a menționat, totodată, că plata cazării o va face personal, din diurna primită.

Oarecum ciudat: dacă Popescu s-a deplasat la Oslo pentru o acțiune, să zicem, diplomatică, de ce a acceptat să-și plătească întoarcerea la București din banii proprii?
Un răspuns ar fi că șeful Comisiei de Apărare a mers la Oslo, de fapt, să-și viziteze familia, adică părinții, soția filipineză și fiica, el postînd și imagini pe Facebook în acest sens.
Marea întrebare: deplasarea la conferința de la Paris o fi fost, și ea, doar o acoperire pentru vizita la familie? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. ROMAN ADEVARAT…ISI TINE FAMILIA DEPARTE DE ROMANIA…ALTUL CARE SE DA SPECIALIST SI EL A VENIT LA CAPATUIALA SAU CIORDEALA…BRAV ROMAN, DRUM BUN SPRE FILIPINE!

  2. 18-20 mai….oslo….parada ghey cumva?!

  3. Pricepeti cat o doare in kur pe aratarea asta de soarta romanilor si de Romania?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998