CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pavelescu ii da replica lui Basescu: ”PNTCD nu il va sustine niciodata pe Antonescu”

0 comentarii / 1701 vizualizări / 12 noiembrie 2013

Liderul țărănist Aurelian Pavelescu respinge insinuările din ultima vreme ale lui Traian Băsescu privind susținerea lui Antonescu de către toată dreapta politică în cazul ruperii USL.

Într-o postare pe Facebook, Pavelescu afirmă că ”Presedintele Traian Basescu a vorbit ieri despre un scenariu al ruperii USL, care ar face posibila o candidatura cu sanse pentru Crin Antonescu. In ideea ca acesta ar putea colecta voturile dreptei in turul doi, impotriva candidatului PSD. Acest scenariu este insa tot unul convenabil PSD, Crin Antonescu fiind un psd-ist vopsit, PSD impotriva PSD.
Eu cred insa ca jocurile de persoane sau de partide intersansabile trebuie sa dispara. Trebuie sa revenim la popor, la principii si la valori, asa cum a facut Corneliu Coposu. PNTCD nu va intra intr-un joc de persoane, indiferent cine sunt acestea, si nu va fi unul dintre partidele folosite la gramada. Deciziile noastre vor fi luate nu contextual. Crin Antonescu nu va fi sprijinit in niciun scenariu de PNTCD, acesta fiind autorul unei lovituri de stat” mai spune liderul PNȚCD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998