CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Păzea, Schweighofer: PNL cere ca infracțiunile silvice să fie declarate atentat la siguranța națională

11 comentarii / 2747 vizualizări / 9 noiembrie 2022

În loc să scadă, despăduririle au crescut nejustificat în România, din cauza tăierilor haotice, cât şi a administrării iresponsabile a fondurilor silvice, afirmă PNL, printr-o declarație politică parlamentară. Partidul mai cere, prin deputata Elena Hărătău, declararea infracțiunilor silvice drept atentate la siguranța națională și sancționarea penală ca atare.

”Responsabilizarea generală se va putea face însă doar prin pedepse direct proporţionale cu prejudiciile despăduririlor, respectiv considerând infracţiunile silvice drept un atentat la siguranţa naţională. Modificarea Codului Silvic trebuie să prevadă sancţiuni adecvate efectelor devastatoare ale tăierilor de păduri, deoarece, în caz contrar, situaţia se va perpetua, va scăpa de sub control şi, în continuare, nimeni nu va fi găsit vinovat. De asemenea, măsurile trebuie îndreptate şi împotriva celor care sunt plătiţi de statul român să aibă grijă de fondurile forestiere. În acest moment, mafia lemnului are deja 30.000 de dosare penale deschise, dar justiţia nu prea are temei legal şi motive pentru condamnarea jefuitorilor de păduri.
Îmi exprim speranţa că Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă va face dreptate şi în sectorul putred al administrării pădurilor şi va găsi cele mai potrivite metode pentru a rezolva marele jaf naţional al aurului verde al României!” mai solicită deputata PNL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Dupa ce s-a taiat toata padurea, acum s-au trezit sa faca niste cereri in WC-ul Parlamentar. Fara sa vina cu o lege, cu buget, cu norme de aplicare, resursa umana angajata.

  N-au reusit romanii, dacii, gepizii, ungurii, turcii, rusii, habsburgii sa EXTERMINE padurile din Romania cum au reusit toate cancerele Securitatii.

  Erau paduri virgine cu situri arheologice vechi de 4000 ani care au fost RASE de primari nenorociti, de firme securiste si de corporatii straine.
  In 30 de ani de zile s-a taiat TOT ce se putea taia usor, acum trebuie sa te sui pe dealuri si pe varf de munte ca sa mai tai ce a mai ramas.

  • Suie-te pe vârf de munte şi strigă „Cancereleee Securităţiiiii !, „Cancereleee Securităţiiiii !, Olarihuuu ! Wo bist du ?, Stasiii”, apoi taie „ce a mai rămas”, că jinduieşti rău, mai ai puţin şi-ţi plenesc trei vene, două la cap şi un la gât. Poate-ţi tai şi ţie ceva la cum te prezinţi de echilibrat.

   • Ham ham. Vrei niste biscuiti? N-am pentru tine, hai marsh de aici, papapa.

    • Dacă-i faci pe alţii javre, că asta-i tot ce poţi, tu ce eşti, boală? O lătură putrindă? Ia mai fă, bolând din vârf de munte: „Cancereleee Securităţiiiii !, „Cancereleee Securităţiiiii !, Olarihuuu !“ Aşa îţi stă bine, căci ţi se şi potriveşte.

     • Stiu ca tu injuri si jignesti pe toata lumea ca un strigat de ajutor, dar degeaba cauti.

      Sa stii ca de pensionari antisemiti, frustrati, retardati si depresivo-maniaci nu mai iau.
      Esti un ratat culdus si ai toata mila mea, iti urez sincere medicamente psihiatrice si perfuzii. Nu imi cere mie totusi ajutorul.

     • Şi pensionar şi antisemit eşti tu, păduche de şobolan!
      La ce vorbeşti ce nu cunoşti, psihopupule? De cum ai deschis gura te-ai arătat ce eşti. Un şobolan de pensionar pe caz de demenţă acută.
      Faci ca psihopatul zilnic pe aici, din nevoia bolii tale mintale. Ce-ţi mai pasă că poluezi cu psihopatiile tale, din moment ce-ţi vine pensia regulat. Urlii pe aici şi te zvârcoleşti cu vârfurile tale de munţi şi cu ura bolnavă din tine, împroşcată în toate direcţiile. Unde ţi-a cerut cineva ceva, boală? Ba chiar nu ţi-a cerut nimeni să poluezi locul cu dementă la kilogram. Fa din nou „Cancereleee Securităţiiiii !, „Cancereleee Securităţiiiii !, Olarihuuu !“

     • Da’ cine pizda ma-tii esti tu sa te iei de cineva, de careva sau de oricine? Scarba nenorocita a Neamului Romanesc?

 2. E corecta cererea, iar asta arata si o detasare a PNL de Iohannis, prietenul familiei Schweighofer.

 3. Praf în ochi. Austriecii și-au asigurat spatele. Să nu uităm unde a fost procuror taica Lazăr. În Alba. Doar cine nu vrea nu vede.

 4. Vrajeli, asta de ochii opiniei publice, strict electoral.
  Pt ca pe partea aialalta „justitia” aservita ii va scoate basma curata pe toti mafiotii din occident ..

  • Chiar si-asa, dar merita incercat!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998