CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PC: “Aventuriera Udrea si-a batut joc de Romania”

0 comentarii / 1650 vizualizări / 30 iulie 2010

Frunza de un milion de euro cumparata de ministrul pedelist Elena Udrea drept logo pentru turismul romanesc demonstreaza ca, desi au trecut 20 de ani de la Revolutie, Romania este condusa de un cuplu dictatorial asemanator Ceausestilor: “odiosul” Traian Basescu si “sinistra” Elena Udrea, sustine vicepresedintele conservator Bogdan Diaconu, pe blog-ul propriu.

„Felul în care ministrul Elena Udrea a înţeles să-şi bată joc de poporul român, aruncând în derizoriu imaginea României în lume aminteşte de ultimii ani ai cuplului dictatorial Ceauşescu fabulând fără nicio legatura cu realitatea, în timp ce ţara se prăbuşea de foame şi sărăcie. Acum suntem conduşi din nou de odiosul şi sinistra, varianta „După 20 de ani”.
Frunza de un milion de euro a Elenei Udrea este începutul sfârşitului carierei politice a acestei aventuriere care ne-a arătat de când este ministru cât de tare dispreţuieşte această ţară şi cât de prost gestionează turismul românesc dacă îşi închipuie că cineva din România sau din afara ţării poate înghiţi drept autentice invenţiile ei”, sustine Bogdan Diaconu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998