CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

PC: „Ministrul Cseke Attila e vinovat pentru moartea bebelusilor”

0 comentarii / 1330 vizualizări / 18 august 2010

Ministrul Sanatatii Cseke Attila trebuie sa isi dea demisia deoarece este in mod direct vinovat pentru dezastrul de la Maternitatea Giulesti si pentru moartea micutilor nevinovati prin subfinantarea sistemului sanitar, sustine vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu, intr-un comunicat de presa remis redactiei.

„Toti ministrii UDMR sunt incompetenti”

„Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, trebuie să-şi dea demisia pentru că este direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi prin subfinanţarea sistemului sanitar. Cseke Attila este cel mai prost ministru al Sănătăţii pe care l-a avut România şi este o ameninţare la adresa sănătăţii publice.
De altfel, toţi miniştrii UDMR sunt incompetenţi şi inconştienţi. Ministrul Sănătăţii se ocupă cu autonomia şi cu defilările la Ziua Maghiarilor în loc să aibă grijă de sănătatea românilor. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, se ocupă cu vânzarea urşilor din munţii României în loc să aibă grijă să nu mai fie defrişate pădurile şi să ia măsuri împotriva inundaţiilor. Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, lasă monumentele româneşti în paragină, dar are bani pentru manifestările secuilor, prezentate exclusiv în limba maghiară. Cât despre vicepremierul Marko Bela, care are responsabilităţi în educaţie, prima grijă a acestuia este să trimită scrisori în limba maghiară inspectoratelor şcolare şi să obţină predarea istoriei şi geografiei României în limba maghiară”, precizeaza Diaconu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998