CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

PC: „Promovarea lui Tokes este dovada ca PDL si UDMR tradeaza interesul national”

0 comentarii / 1234 vizualizări / 9 iunie 2010

Europarlamentarul Laszlo Tokes, un personaj care „nu iubeste” deloc Romania, este sustinut de PDL si UDMR pentru functia de vicepresedinte al Parlamentului European, fapt care demonstreaza ca politicienii puterii tradeaza interesul national, se arata intr-un comunicat al vicelui conservator Bogdan Diaconu, remis redactiei.

„Tokes nu iubeste deloc Romania”

„Nu numai partidul Jobbik ar trebui scos în afara legii în România, ci şi UDMR şi PDL pentru trădarea interesului naţional. După ce partidul extremist maghiar Jobbik şi-a făcut birou la Târgu-Mureş fără nicio reacţie din partea autorităţilor române, PDL şi UDMR îşi continuă trădarea la adresa României susţinându-l pe Laszlo Tokes la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. Cât de tare iubeşte europarlamentarul Laszlo Tokes România, deşi o reprezintă formal în Parlamentul European, este dovedit de declaraţiile sale defăimătoare la adresa ţării care l-a propulsat în politică.
Următorul pas va fi ca PDL şi UDMR să susţină împreună autonomia unei părţi din Transilvania, anularea Tratatului de la Trianon, acceptând transformarea lor în filiale ale partidului extremist Jobbik din Ungaria”, se arata in comunicatul conservatorului. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998