CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PDL numeste o fosta barmanita sefa peste fonduri de miliarde de euro

0 comentarii / 3583 vizualizări / 14 martie 2010

Dacă, zilele trecute, vă anunțam în premieră că un fost ospătar va deveni purtător de cuvînt al PSD, lucru care s-a și petrecut, iată că nici PDL nu se lasă mai prejos, ba chiar plusează: zilele trecute, o fostă ospătăriță, ulterior patroană a unui coafor, a fost pusă să gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca șefă a autorității de management din ministerul Muncii.

Sexi-barmanița de la Bistro Ateneu
Pedelista Anca-Cristina Zevedei a fost numită de Mihai Șeitan, zilele trecute, director interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management aflată în parohia ministerului Muncii care gestionează fonduri europene pentru resurse umane în valoare de 4,2 miliarde de euro. Despre Cristina Zevedei se știe că are doar 34 de ani, deține o funcție importantă în organizația de femei a PDL, este sexy, în ciuda unui accident grav care i-a mutilat în bună măsură chipul, și este soția unui afacerist potent și cu spate politic, apropiat al primarului sectorului 6, Cristian Poteraș. Anul trecut a candidat fără succes la un post de europarlamentar, dar, prin numirea de la AMPOSDRU s-a ”scos” în mod mai mult decît onorabil. Acum patru ani, însă, biografia tinerei pedeliste a fost completată foarte interesant de către presă, care a dezvăluit că Zevedei a lucrat ca barmaniță la Bistro Ateneu, lîngă Ateneul Român, îmbrăcată în uniforma de rigoare: cămașă albă, fustiță mini cu șorțuleț, cadrilată, roșu cu verde, după cum relata cotidianul Ziarul.

Tinerii de bani gata și tragedia de pe lacul Snagov
În 1995, aflată la o petrecere într-o vilă de la Snagov împreună cu gașca ei de copii de bani gata, Cristina a trecut printr-o dramă, fiind accidentată grav de o barcă cu motor, chiar de către un partener de distracție, chestie care i-a lăsat cicatrici severe, la acea vreme, pe chip. După ce s-a căsătorit cu politicianul liberal Andrei Zevedei, de origine rusă, născut la Moscova, Cristina și-a tras Mercedes și a intrat în afaceri, deschizîndu-și o agenție de topmodele, Vision Models, și un salon de frumusețe în incinta Athenee Palace(Hilton), dar și o firmă specializată în plasarea forței de muncă în străinătate. S-a mai făcut remarcată și prin prezența, ca din întîmplare, la tot felul de reuniuni mondene (unele organizate chiar de ea) unde participau Elena Băsescu ori Elena Udrea. Deh, anturajul conteaza…Acum, după eșecul de la confruntarea cu alegătorii, dar mai ales după experiența dobîndită cu tava, cu foarfeca ori cu fohnul, Zevedei a primit sarcina de a gestiona, cum spuneam, fonduri europene de miliarde de euro, fiind pe cai politici mari, mai ales că deține, în prezent, șefia organizației de femei a PDL sector 6. Poziție din care a promovat-o, acum cîteva luni, la șefia Inspectoratului Teritorial al Muncii pe Doina Manolea, soția celebrului, de acum, Aliodor Manolea, vraciul care se ocupă de protejarea anti-radiații violet a lui Traian Băsescu.(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998